تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

بهترین آموزش پخت ژیگوی خوشمزه فرانسوی

image بهترین آموزش پخت ژیگوی خوشمزه فرانسوی

استخوان ران را خارج کنید و چربی های اضافی روی گوشت را با چاقو جدا کنید و دور بیندازید سپس داخل گوشت را با چاقو سوراخ هایی ایجاد کنید و داخل هر کدام ۱ عدد سیر و مقداری ترخون وارد نمایید.

طرز تهیه ژیگو در قابلمه

داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس گوشت را در روغن داغ تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ؛ پیاز خلالی خرد شده ، رب گوجه فرنگی و ۴ لیوان آب را به گوشت اضافه نمایید و حرارت را کم کنید تا ژیگو بپزد و آب غذا تمام شود ( در پایان پخت نمک و فلفل اضافه کنید ).

پس از پخت ژیگو را به صورت رولتی برش بزنید و سس باقی مانده را روی گوشت بریزید و سرو کنید ( میتوانید سیب زمینی را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید و با مقداری سیر خرد شده سرخ کنید و دور ژیگو بچینید ).

طرز تهیه ژیگو در فر

برای تهیه ژیگو در فر ابتدا فر را با دمای ۱۶۰درجه سانتیگراد روشن کنید ؛ سیب زمینی ها را به صورت مکعب های درشت خرد کنید ، ته سینی فر را چرب کنید و سیب زمینی و چند سیر با پوست را داخل سییی بریزید و پخش کنید سپس گوشت را روی سیب زمینی ها قرار دهید.

تکفارس آی آر

روی گوشت را با کره یا روغن مایع خوب چرب کنید و نمک و فلفل بپاشید سپس ۲ لیوان آب اضافه کنید و به مدت ۲ – ۳ ساعت داخل فر قرار دهید تا گوشت بپزد ( برای تست گوشت چاقویی را داخل گوشت فرو ببرید و اگر پس از بیرون کشیدن خون دیدید یعنی گوشت نپخته است ).

پس از پخت سیب زمینی های کباب شده را داخل ظرف بریزید ، ژیگو را با چاقو به صورت رولت های باریکی برش بزنید و روی سیب زمینی ها قرار دهید و در انتها عصاره ای را که ته سینی باقی مانده است

آماده سازی: ۱ ساعت

مدت انتظار: ۲ ساعت

مجموعاً: ۳ ساعت

www.takfars.ir

مواد اولیه :

برای ۱۰ نفر

گوشت ۱قطعه ( ران گوسفند یا گوساله)

سیر ۱۰حبه

سیب زمینی ۳عدد

پیاز ۲عدد

رب گوجه فرنگی ۳قاشق غذاخوری

ترخان به میزان لازم

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

تک فارس

محصولات معتبر
محصولات معتبر