آموزش کباب کردن ماهی به خوشمزه ترین روش ممکن
برای مزه دار کردن تکه های ماهی از پیاز رنده شده یا ریز خرد شده هم می توانید استفاده کنید.
فیله ها را به صورت قطعات بزرگ خرد کنید، سپس آنها را در یک کاسه بریزید و با ماست، آبلیمو و سیر له شده طعم دار کنید. ▪ ظرف را حدود ۲ تا ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از اینکه ظرف را از یخچال درآوردید، کمی نمک و فلفل به فیلهها بزنید، سپس آنها را به سیخ بکشید.
داخل یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط بگذارید. حالا سیخ ها را داخل آن قرار دهید و دو طرف ماهی ها را سرخ کنید.
تکفارس آی آر
در این میان در یک کاسه مناسب ریحان ریز شده را با پیازچه، روغن زیتون و سماق خوب مخلوط کنید. وقتی کباب ها آماده شدند، آنها را با مخلوط حاصل سرو کنید.
مواد لازم ماهی کبابی برای ۲ نفر
فیله ماهی
۴۰۰ گرم
سیر له شده
www.takfars.ir
۲ حبه
آبلیمو تازه
۲ قاشق سوپخوری
ماست
۴ قاشق سوپخوری
روغن
به میزان لازم
نعناع و ریحان خرد شده
۲ قاشق سوپخوری
سماق
تک فارس
۱ قاشق چایخوری
پیازچه ریز شده
۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون
۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
سیخ چوبی
۴ عدد
T A K F A R S