آموزش پخت قارچ شکم پر برای میز شام مهمانی
ساقه قارچ ها را جدا کنید. با یک قاشق چایخوری و با احتیاط داخل قارچ ها را بتراشید.
ترکیب نان خشک خرد شده، جعفری ساطوری و پنیر را با هم مخلوط کرده و داخل کلاهک قارچ بریزید، تا ببینید چه فینگر فود مطبوعی خواهید داشت. تمام مزه این پیش غذا، به نام و پنیر داخل آن است که بهتر است کیفیت خوبی داشته باشد.
قارچ ها را در سینی فر چیده و آنقدر در طبقه فر گریل کنید تا پنیر برشته شود. به تنهایی یا با نان سیر سرو کنید.
نکته:
تکفارس آی آر
قارچ را زیاد سرخ نکنید چراکه قارچ در صورت از دست دادن آب در حد زیاد طعم خودرا از کف خواهدداد.
به صورت کلی قارچ بیشتراز ۵ دقیقه احتیاج به حرارت ندارد ضمن اینکه اسلایس های قارچ نباید خیلی نازک بریده بشوند.
مواد لازم:
قارچ درشت ۲۰۰ گرم
گرد نان ۵۰ گرم
www.takfars.ir
پنیر موتزارلا ۷۵ گرم
جعفری ساطوری ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۳قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم