آموزش پخت غذای خوش رنگ هویج پلو مجلسی
پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.
هویج ها را پوست گرفته و درشت رنده کنید.
فیله ی مرغ را به سایز دلخواه خرد کنید.
برنج را از قبل در آب نمک خیس کنید.
تکفارس آی آر
سپس
مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ریخته و پیازها را تا زمانی که نرم شوند، تفت دهید.
نیمی از پیاز را برداشته و کنار بگذارید. هویج رنده شده را به پیاز در ماهیتابه اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا هویج تغییر رنگ دهد، به آن ها زردچوبه، نمک و فلفل سیاه بزنید.
بقیه ی پیاز را در ماهیتابه ی دیگری ریخته و تکه های مرغ را در آن تفت دهید. زعفران دم کرده و مقداری آب به آن ها اضافه کنید و برای ۳۰ دقیقه تا نرم و مغز پخت شوند، بپزید.
در این حین آب را جوش بیاورید و برنج خیس خورده را داخل آن بریزید. تا زمانی که مغز برنج نرم شود و بعد آن را آبکش کنید. ته قابلمه را روغن ریخته و لا به لا برنج و هویج بریزید و دم کنید. هنگام سرو مرغ را روی آن بریزید و سر میز بیاورید.
www.takfars.ir
مواد لازم
روغن به میزان لازم
پیاز ۱ عدد
هویج ۳ عدد
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
تک فارس