آموزش درست کردن کاپ کیک خانگی
کیک فنجانی با خامه
در اینجا برای تهیه کیک فنجانی با خامه ابتدا تخممرغها را با شکر و وانیل با همزن برقی زده تا کاملا سفت و غلیظ شود. شیر را اضافه کرده آرد را همراه با بیکینگپودر به آرامی با مایه مخلوط و در آخر روغن و هل را اضافه کنید. مایه را در قالبهای کوچک مخصوص کیک که قبلا کاغذ انداختهاید بریزید و در سینی فر بچینید. در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. سپس از فر بیرون آورده وقتی خنک شد با خامه فرمگرفته شکوفه بزنید و روی آن را با ترافل تزئین کنید.
نکته:در صورت دلخواه میتوانید کیکها را از بالا به دو قسمت کرده و ما بین آنها خامه بگذارید.خامه شیرینشده را میتوان از قنادی فروشی تهیه کرد.
مواد لازم کیک فنجانی
تکفارس آی آر
تخم مرغ چهار عدد
آرد دو پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل و هل به میزان لازم
روغن مایع و شیرو شکر از هر کدام یک پیمانه
www.takfars.ir
خامه شیرین شده و فرمگرفته ۲۰۰ گرم
کیک شکلاتی فنجانی
در این قسمت برای درست کردن کیک شکلاتی فنجانی یک عدد فنجان سرامیک ۲۵۰ میلی گرمی بردارید.آرد، شکر، پودر کاکائو، بکینگ پودر، شیر، کره و عصاره وانیل را داخل فنجان هم بزنید.شکلات را درشت رنده کنید و روی خمیر بریزید.یک دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید.کیک فنجانی را پس از ۵۵ دقیقه که سرد شد می توانید نوش جان کنید.
مواد لازم کیک فنجانی
۳ قاشق سوپ خوری آرد
۲ قاشق سوپ خوری شکر یا شکر قهوه ای
۲ قاشق چای خوری پودر کاکائو
¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر
۳ قاشق سوپ خوری شیر
تک فارس
۱ قاشق سوپ خوری کره
یک قره عصاره وانیل
۱ قاشق چای خوری شکلات شیری