تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش درست کردن شیرینی ستاره ای مخصوص سرآشپز

image آموزش درست کردن شیرینی ستاره ای مخصوص سرآشپز

کره ی به دمای محیط رسیده و نرم را با پودر قند الک شده و وانیل ۴ دقیقه با همزن برقی بزنید تا حجمش دوبرابر شود و رنگش روشنتر

نسکافه و آب داغ را مخلوط کنید و به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و ۴ دقیقه دیگر هم بزنید.

آرد و نشاسته را با هم الک کرده و به مواد اضافه کنید و با دور متوسط همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود.

فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.

تکفارس آی آر

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

خمیر شیرینی را در قیف با ماسوره ستاره ای ریخته و در سینی شکوفه بزنید.

شما میتوانید دو مدل شکوفه کار کنید یا ساده و یا با چرخش دست یه حالت گل مانند بزنید.

سینی ها که آماده شد در طبقه وسط فر داغ قرار دهید و حدود یک ربع زمان دهید تا شیرینی ها پخته شوند.

بعد از یک ربع سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید از داغی بیافتد.

www.takfars.ir

سپس شیرینیها رو روی پنجره فلزی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند.

برای تزیین مرکز شیرینی از مارمالاد استفاده کنید.

پیشنهاد

شما میتوانید قبل از گذاشتن سینی ها در فر برای تزیین از شکلات چیپسی نسوز استفاده کنید، یا بعد از پخت به جای مارمالاد روی شیرینی ها شکلات ذوب شده بزنید.

این شیرینی مدت یک ماه در ظرف دردار ماندگاری دارد.

مواد لازم

کره ۲۲۵ گرم

پودر قند ۸۰ گرم

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

آرد شیرینی پزی ۲۲۵ گرم

تک فارس

نشاسته ذرت ۵۰ گرم

نسکافه ۲ قاشق چایخوری

آب داغ ۱ قاشق سوپخوری

محصولات معتبر
محصولات معتبر