طرز پخت کوکوی بادمجان سرخ کرده

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز پخت کوکوی بادمجان سرخ کرده

image طرز پخت کوکوی بادمجان سرخ کرده

طرز تهیه کوکوی بادمجان سرخ کرده
بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس رنده کنید و کمی نمک روی آنها بپاشید و با فشار دو دست، آب آنها را بگیرید. زرشک را نیز خوب بشویید و خشک کنید. تخم مرغ ها را با کمی نمک ، فلفل ، زردچوبه و نعناع خشک خوب هم بزنید تا پف کند. بادنجان و پیاز را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. در صورت تمایل زرشک را هم اضافه کنید . پس از داغ شدن روغن در ماهیتابه ، مایع کوکو را بریزید تا با شعله ملایم کوکو بپزد و سرخ شود. پس از سرخ شدن آن را برگردانید تا روی بعدی آن هم سرخ شود.
مواد لازم

بادمجان متوسط= ۶ عدد

پیاز خرد شده و سرخ شده = ۲ قاشق سوپخوری

نعناع خشک= یک قاشق مرباخوری

تخم مرغ= ۶ عدد

تکفارس آی آر

روغن = یک فنجان

نمک و فلفل و زردچوبه =به مقدار دلخواه

زرشک= ۲ قاشق غذاخوری

آموزش پخت سوپ جو شیک و مجلسی

مطالب پربازدید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب محبوب