* اول سر پیاز را ببرید و از بالا به پایین پوست آن‌را بکنید.

* به تیغه‌ی چاقویتان آب لیموترش بزنید.

* چند لیمو ترش را در آب بچکانید. پوست پیاز را بکنید و قبل از خرد کردن، آن‌را ۱۵ دقیقه در این آب حاوی لیموترش بیندازید.

* یک ساعت قبل از پوست کندن، پیازها را در جایخی یخچالتان قرار دهید. سرما، جلوی آنزیم‌هایی که باعث سرازیر شدن اشک می‌شود را می‌گیرد.

* عینک شنا بزنید

* یک عدد چوب کبریت بین دندان‌هایتان بگذارید. نوک قرمز کبریت بیرون باشد.

تک فارس » آشپزی » چکار کنیم موقع پیاز پوست کندن اشک جاری نشود