چه کنیم تا شیرینی های خانگی که درست میکنیم براق باشند
اگر خواهان رنگ روشنتر و طلاییتری هستید، زرده تخممرغ را با کمی شیر مخلوط کنید.
اگر مایلید روی خمیر شما، فندقی براق شود باید از زرده تخممرغ استفاده کنید.
برای براق کردن سطح رویی خمیر، قبل از پخت از تخممرغ استفاده کنید.
برای براق کردن سطح رویی خمیر تارت و پای شیرینی، زرده تخممرغ را با کمی پودر قند مخلوط کنید.
تکفارس آی آر
اگر مایلید رنگ طلایی که به کار می برید غلیظ تر و ضخیمتر باشد، پس از اینکه با قلم موی مخصوص خمیر، تخممرغ را یک بار روی سطح خمیر پخش کردید، به مدت ۱۵- ۱۰ دقیقه آن را در یخچال قرار دهید تا خشک شود، سپس بار دیگر اینکار را انجام دهید و اگر باز هم میخواهید این لایه ضخیمتر باشد یک بار دیگر اینکار را انجام دهید.