image چطور مثل سفره خانه های سنتی دیزی خوشمزه درست کنید

▪ نخود را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.

▪ پیاز ها را خورد کرده و گوجه فرنگی ها را ۴ قاچ برش بزنید.

گوشت، نخود، پیازها، سیر، رب گوجه فرنگی و گوجه خورد شده را در قابلمه مناسبی بریزید. ۶ برابر حجم مواد آب داخل قابلمه بریزید.

▪ قابلمه را روی حرارت قرار دهید. وقتی آب جوش آمد شعله را کم کنید و کف حاصله در روی آبگوشت را بگیرید.

اگر از دیزی سفالی استفاده میکنید حتما باید شعله پخش کن بگذارید اول شعله را زیاد کنید .

▪ زردچوبه، دارچین و فلفل سیاه را به آبگوشت اضافه کنید. حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید تا آبگوشت به ملایمت بپزد تا کاملا گوشت و نخود پخته شود.

▪ وقتی گوشت پخت، نمک، زعفران، گرد لیمو عمانی و سیب زمینی های شسته شده را با پوست به آبگوشت اضافه کنید. اجازه دهید تا سیب زمینی ها خوب بپزند.

▪ سیب زمینی ها و گوجه فرنگی ها را از آبگوشت جدا کرده و در ظرفی قرار دهید. سیب زمینی ها را پوست بکنید و پوست گوجه فرنگی را جدا کنید.

▪ گوشت را از آبگوشت بیرون آورده، استخوان ها را جدا کنید. مقداری از دنبه گوشت را جداگانه خوب بکوبید و به آب آبگوشت اضافه کنید. *نخود ها را از آبگوشت بیرون آورده و به همراه سیب زمینی ها، گوجه ها و گوشت همه را با گوشت کوب خوب بکوبید تا قسمت کوبیده آبگوشت آماده شود.

▪ آب آبگوشت را در ظرفی بریزید. مقداری نان تازه را خورد کرده و به آن اضافه کنید تا قسمت ترید حاضر شود.

image چطور مثل سفره خانه های سنتی دیزی خوشمزه درست کنید

مواد لازم

▪ گوشت گوسفندی با استخوان و چربی

۵۰۰ گرم

▪ پیاز

۲ عدد

▪ گوجه فرنگی

۳ عدد

▪ نخود

۱۵۰ گرم

▪ سیب زمینی متوسط کوچک

۵ عدد

▪ سیر

۴ حبه

▪ رب گوجه فرنگی

۱ قاشق غذاخوری

▪ گرد لیمو عمانی

۱ قاشق غذاخوری

▪ زعفران

۱/۳ قاشق چایخوری

▪ فلفل سیاه

۱/۲ قاشق چایخوری

▪ نمک

به مقدار کافی

▪ زردچوبه

۲ قاشق چایخوری

▪ دارچین

۱/۲ قاشق چایخوری

تک فارس » آشپزی » چطور مثل سفره خانه های سنتی دیزی خوشمزه درست کنید