چطور در خانه کاهون فیش درست کنیم

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

چطور در خانه کاهون فیش درست کنیم

image چطور در خانه کاهون فیش درست کنیم

آشپزی لوییزیانا که بخشی از آن با نام کاهون یا کاخون هم معروف است سبکی ترکیبی از آشپزی اسپانیایی و فرانسوی به همراه آشپزی ناحیه کارائیب است و شهرت آن به دلیل غذاهای اغلب تند و تیزش، به سراسر جهان رسیده است. استفاده از انواع ادویه‌جات برای تهیه انواع غذاهای دریایی که بوی آن معمولا خوشایند نیست، کاربرد زیادی دارد.

ادویه‌‌ها را در یک کیسه فریزر ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید.

۲- تکه‌های ماهی را نمک فراوان بپاشید سلفون بکشید، سپس یک ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت ماهی‌ها را شسته و خشک کنید.

۳- دو قاشق غذاخوری از ادویه کاهون را با روغن ترکیب کرده و ماهی‌ها را در آن بغلتانید، اگر ماهی‌ها را حداقل یک ساعت در آن بخوابانید بهتر است.

تکفارس آی آر

۴- تکه‌های ماهی را روی توری مشبک و زغال کباب کرده یا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بریان کنید.

۵- سیر را در ۴ قاشق غذاخوری روغن، یک دقیقه تفت داده و روی ماهی بدهید.

مواد لازم

پودر سیر: یک قاشق غذاخوری

پودر پیاز: یک قاشق غذاخوری

www.takfars.ir

فلفل قرمز: ۲ قاشق چای‌خوری

فلفل سفید: ۲ قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: ۲ قاشق چای‌خوری

آویشن: یک قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم (اختیاری)

سیر: ۴ حبه، ساطوری

ماهی شیر: ۴×۲۰۰ گرم

روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری

نکات

۱- به جای پودر پیاز آب یک پیاز رنده شده را با روغن مخلوط کنید.

تک فارس

۲- اگر ماهی‌ها را در فر می‌پزید، با یک چاقوی کوچک در هر ماهی، یکی، دو شکاف کوچک ایجاد کنید.

۳- اگر می‌خواهید ماهی برشته‌تر شود، آن را مدت بیشتری در فر بریان کنید.

آموزش پخت کوفته انار و پسته مخصوص مهمانی شب یلدا
  1. آموزش درست کردن ترشی هویج خوش رنگ و مجلسی
  2. آموزش تهیه سیب زمینی مارپیچی برای تزیین غذا
  3. آموزش درست کردن میان وعده فرانسوی مقوی
  4. آموزش پخت خورش انار
  5. آموزش پخت مربای سیب به شکل سیب کامل
  6. آموزش طرز تهیه قارچ سوخاری عصرانه ای مقوی برای کودکان

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات