image چطور خیلی ساده با پلوپز ته چین درست کنیم

▪ ابتدا مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زرد چوبه میپزیم. زرشک را هم از قبل پاک کرده و با آب سرد شسته و در کمی روغن و زعفران و شکر تفت میدهیم و در اخر تفت دادن کمی گلاب اضافه میکنییم. (گلاب عطر فوقالعاده ای به زرشک میدهد)

▪ قارچ رو هم شسته اسلایس کرده و در تابه به حرارت زیاد تفت میدهیم کمی ابلیمو زده تا سیاه نشه.

▪ مرغ پخته شده اگر با کمی رب باشه خیلی بهتره پس به مرغ در حال پخت کمی رب هم اضافه کنید. وقتی کاملا پخت و خیلی کم آب شد (حدود نصف لیوان آب کافیه ) مرغ را از ظرف در اورده و ریش ریش میکنیم و به قارچ و زرشک اضافه میکنیم.

▪ برنج رو از قبل خیس کرده و ابکش میکنیم بهتره که برنج رو کمی زنده برداریم.

▪ تخم مرغها رو خوب زده و دارچین و نمک و فلفل اضافه میکنیم و ماست و روغن مایه و زعفرون.

▪ در اخر برنج رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

▪ کف دیگ پلوپز را چرب کرده (البته از چرب کردن گذشته روغن بریزید) نیمی از مایه برنج رو داخل دیگ پلوپز میریزیم و با پشت قاشق فشار میدهیم تا منسجم بشه.

▪ بعد از مواد مرغ روی برنج ریخته وکمی از آب مرغ رو روی مواد بریزید. باقی برنج رو میریزیم.

روغن روی سطح برنج ریخته و پلوپز را به برق میزنیم بدون دمکنی حدودا ۱ ساعت. (درجه پلوپزها با هم فرق داره من روی سومین ته دیگ درجه رو تنظیم کردم و ۱ ساعت)

▪ ته چین بعد از ۱ ساعت آماده میشه و میتونید با هر موادی که دوست دارید تزیین کنید.

مواد لازم برای ته چین مرغ و قارچ با پلوپز

▪ برنج ۳ پیمانه

▪ ماست ۱ لیوان

▪ زرده تخم مرغ ۳ عدد

▪ زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری

▪ نمک فلفل زردچوبه دارچین به مقدار لازم

قارچ خرد شده ۱۰۰ گرم

▪ مرغ ۲ تکه

▪ زرشک ۱/۳پیمانه

▪ روغن مایع نصف لیوان

▪ پیاز کوچک ۱ عدد

تک فارس » آشپزی » چطور خیلی ساده با پلوپز ته چین درست کنیم