image چطور حرفه ای انجیر خشک کنید در خانه

روش خشک کردن انجیر بدون فر با نور خورشید

چیزهایی که احتیاج دارید:

چاقو کوچک

قفسه سیمی

پارچه توری

دستورالعمل

مرحله اول

انجیرها را بشویید که هر گونه آلودگی و خاکی که روی آن نشسته شسته شود.

مرحله دوم

ساقه را ببرید و همه ی لکه ها را با یک چاقوی کوچک برش دهید.

image چطور حرفه ای انجیر خشک کنید در خانه

مرحله سوم

انجیر را از بالا به پایین نصف کنید.

مرحله چهارم

یک قفسه سیمی را با یک پارچه توری که به اندازه کافی بزرگ باشد که تمام انجیرها را پوشش دهد و آن ها را معرض نور خورشید قرار دهید.

مرحله پنجم

انجیرها را به خط روی سیم ها بگذارید ؛ اما آن ها را لمس نکنید.

image چطور حرفه ای انجیر خشک کنید در خانه

مرحله ششم

انجیرها را با یک پارچه ی توری بپوشانید که از گزند حشرات حفظ شوند.

image چطور حرفه ای انجیر خشک کنید در خانه

مرحله هفتم

انجیرها را دو روز زیر نور خورشید قرار دهید، هر روز صبح آن ها را چک کنید. پس از پایان دو روز انجیرها بایدد نرم و قابل انعطاف باشند و در هنگام فشردن خشک باشند.

روش خشک کردن انجیرها داخل فر اجاق گاز

انجیر ها را در دمای ۱۱۰ تا ۱۱۵ درجه فارنهایت و در فر گرم کنید و در را کمی باز کنید تا مانع از ایجاد رطوبت شود. مراقب باشید درجه حرارت از ۱۳۵ درجه بیشتر نشود.هر یک ساعت یکبار آن ها را چک کنید.

اجازه دهید انجیرها ۱۰ تا ۱۲ ساعت در فر بمانند. آن ها باید سفت و بدون هیچگونه رطوبتی باشند.

image چطور حرفه ای انجیر خشک کنید در خانه

خشک کردن انجیر در دستگاه خشک کن

با استفاده از دستگاه خشک کن میتوانید میوه ها را خشک کنید. دما را ۱۱۰ درجه قرار دهید و تا ۱۲ تا ۲۴ ساعت آن را بگذارید تا خشک شود.

تک فارس » آشپزی » چطور حرفه ای انجیر خشک کنید در خانه

همچنین بخوانید