چطور بهترین سالاد ممکن را برای مهمانی رسمی تهیه کنیم

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

چطور بهترین سالاد ممکن را برای مهمانی رسمی تهیه کنیم

image چطور بهترین سالاد ممکن را برای مهمانی رسمی تهیه کنیم

▪ خیار سالاد را با پوست خرد کنید. پوست خیار طعم جالبی به سالاد می‌دهد.

▪ برای آن که سالاد خوشمزه‌ای داشته باشید، یک حبه سیر را له کرده، قبل از آن که اجزای سالاد را در ظرف سالاد خوری بریزید، سیر را به آن بمالید. سالاد شما طعم مطبوعی از سیر به خود خواهد گرفت.

▪ برای هم زدن سس سالاد به جای قاشق از چنگال استفاده کنید، زیرا به این ترتیب سس صاف‌تر شده و گلوله نخواهد شد.

▪ برای آن که سس خود را پُررنگ‌تر کنید، مقدار کمی آرد را در ماهی‌تابه سرخ کنید و به تدریج به سس اضافه کنید.

تکفارس آی آر

▪ برای غلیظ ‌تر کردن سس‌ سالاد می‌توانید از آرد استفاده کنید. برای این منظور مقداری آرد را در آب حل کنید و به صورت خمیر رقیقی در آورده و به تدریج به سس سالاد اضافه کنید.

▪ هیچ گاه از قبل به سالاد کاهو نمک نزنید و هنگامی که می‌خواهید سالاد را سرو کنید، به آن نمک بزنید، زیرا نمک، تازگی و طراوت کاهو را گرفته و برگ‌های آن را سخت و زمخت می‌کند.

▪ همیشه همه اجزای لازم برای چاشنی سالاد از جمله روغن زیتون و سرکه را در یک شیشه دهان‌گشاد که درش بسته می‌شود(مثل شیشه مربا) بریزید،یک قطعه یخ داخل آن بیندازید و درش را محکم ببندید.سپس آن را تکان دهید تا خوب مخلوط شود.سپس یخ را از آن خارج سازید. با این روش چاشنی سالاد فوق‌العاده نرم شده و با هم مخلوط میشود.سپس سبزیجات سالاد را داخل یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و چاشنی آماده شده سالاد را روی آن بریزید و خوب تکان دهید تا همه اجزای سالاد به این چاشنی آغشته شود.به این ترتیب سالاد خوشمزه‌ای به دست خواهد آمد.

آموزش پخت ته چین بدون نیاز به تخم مرغ
  1. چطور بوی غذای مانده و زباله ها را در آشپزخانه نابود کنیم
  2. پانزده راز جادویی برای تهیه سس خوشمزه برای مهمانی
  3. قهوه سبز چیست نحوه دم کردن و خواص آن
  4. ترفندهای خانه داری برای از بین بردن بوی مانده غذا در خانه
  5. آموزش آبکش کردن هر نوع برنج برای خانم های تازه آشپز
  6. آموزش تهیه سس و چاشنی زنجیبل برای سالاد و غذا

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات