چطور باید پیاز سوخاری درست کرد

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

چطور باید پیاز سوخاری درست کرد

image چطور باید پیاز سوخاری درست کرد

سفیده های تخم مرغ رو یا دستگاه بزنین تا کاملاً کف کنه و سفید بشه.ادویه رو با پودر نان سوخاری مخلوط کنید.

پودر سیر و آویشن رو با آرد مخلوط کنید.پیاز ها رو درسته پوست کنده و از درازا یک سانتی برش بزنین ولی ته یپاز رو که به ریشه وصله از بیخ نبرین و تا انتها برش ندین که از هم جدا نشن.بعد لایه ها رو با دست از هم جدا کنین و یک ساعت داخل آبسرد خیس کنید.

وقتی پیازها خشک شدن، پیاز رو توی آرد بزنید و بعد توی سفیده کف کرده فرو برده و بعد به پودر نان سوخاری آغشته کنین و بعد با اسپری روغن بهشون بپاشین و داخل سینی فر بذارین.فر رو از قبل داغ کنین و روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنین و مدت بیست دقیقه توی فر بذارین تا سوخاری بشه.با سس ماست و موسیر یا هر سس دیگه ای که مایلین سرو کنین.

مواد لازم

تکفارس آی آر

پیاز : ۴ عدد

سفیده تخم مرغ : ۲ عدد

آرد سفید : یک پیمانه

پودر سوخاری : یک پیمانه

ادویه مخلوط : یک قاشق سوپخوری

www.takfars.ir

آویشن و پودر سیر : یک قاشق چای خوری

نکات

اگه به روغن اسپری بسته بندی دسترسی ندارین از روغن مایع توی ظرف اسپری بریزین و روشون بپاشین.

برای داشتن یک بوته پیاز بزرگ، پیازها رو دو نصف کنین و بعداً نصفه ها رو کنار هم بچینین تا یک پیاز بزرگ به نظر بیاد.

آموزش پخت پیش غذای شیک اسپانیایی مجلسی
  1. چرا هیچ وقت غذای دستپخت من خوشمزه نمی شود
  2. طرز تهیه کامل آیس تی هلو نوشیدنی زمستانی
  3. تصاویر خلاقانه ترین تزیین های هندوانه برای شب یلدا
  4. آموزش پخت کوفته تبریزی اصل
  5. آموزش پخت استیک گوشت با سس مخصوص بالزامیک
  6. آموزش تهیه دسر خوشمزه پاناکوتای شکلاتى در خانه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات