چطور آبگوشت خوشمزه تر و با لعاب بیشتر تهیه کنیم

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

چطور آبگوشت خوشمزه تر و با لعاب بیشتر تهیه کنیم

image چطور آبگوشت خوشمزه تر و با لعاب بیشتر تهیه کنیم

آبگوشت یکی از غذاهای سنتی و البته محبوب ایرانی است که قدیم‌ها بیشتر و این‌روزها کمتر طبخ می‌شود. با این حال همه ما هر از گاهی هوس یک آبگوشت غلیظ و خوشمزه را می‌کنیم که چرب بوده و چه‌بسا حسابی هم لعاب انداخته باشد. حالا اگر هنوز راه لعاب‌دار کردن و غلیظ‌تر شدن آبگوشت را پیدا نکرده‌اید ما یک راهکار بسیار ساده و البته کارآمد به شما پیشنهاد می‌کنیم. فقط کافی است در حین پخت آبگوشت چند تکه نان داخل آن بیندازید؛ نان سنگک گزینه بهتری است. در این صورت آبگوشت شما غلیظ‌تر و البته خوشمزه‌تر خواهد شد.

آموزش درست کردن خورش سنتی ایرانی آلو اسفناج
  1. آموزش آبکش کردن هر نوع برنج برای خانم های تازه آشپز
  2. آموزش دقیق پخت حلوای شیرازی
  3. آموزش پخت لگیمات شیرینی عربی به روش سنتی
  4. ترفند جالب پوست کندن سیر با یک شیشه خالی
  5. آموزش مرحله ای برای تهیه دلمه با مرغ
  6. آموزش درست کردن رول بادمجان مخصوص با پنیر

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات