image چطور آبگوشت خوشمزه تر و با لعاب بیشتر تهیه کنیم

آبگوشت یکی از غذاهای سنتی و البته محبوب ایرانی است که قدیم‌ها بیشتر و این‌روزها کمتر طبخ می‌شود. با این حال همه ما هر از گاهی هوس یک آبگوشت غلیظ و خوشمزه را می‌کنیم که چرب بوده و چه‌بسا حسابی هم لعاب انداخته باشد. حالا اگر هنوز راه لعاب‌دار کردن و غلیظ‌تر شدن آبگوشت را پیدا نکرده‌اید ما یک راهکار بسیار ساده و البته کارآمد به شما پیشنهاد می‌کنیم. فقط کافی است در حین پخت آبگوشت چند تکه نان داخل آن بیندازید؛ نان سنگک گزینه بهتری است. در این صورت آبگوشت شما غلیظ‌تر و البته خوشمزه‌تر خواهد شد.

تک فارس » آشپزی » چطور آبگوشت خوشمزه تر و با لعاب بیشتر تهیه کنیم