image چطوری با لبو ته چین خوشمزه درست کنیم

اول با کمی روغن پیاز داغ کردم و فیله مرغ و با زعفرون و نمک و کمی کره پختم .

بعد برنج رو آبکش کردم .کمی زنده تر برداشتم . بعد ۳ تا تخم مرغ کامل و یک لیوان ماست و آب غلیظ لبو و کمی روغن و نمک با هم مخلوط کردم و کمی برنج توش ریختم برای ته دیگ اماده شد ( تو این ردیف زعفرون نزدم .)

بعد توی ماهیتابه روغن و کره داغ کردم و کمی از اون رو باقی گذاشتم و بقیه رو تولوبان برداشتم برای آخرکار و روی ظرف درمرحله انتهایی .

حالا یک ردیف از مایه سرخابی ( لبو رنده شده و ماست و تخم مرغ و نمک و روغن ) ریختم ته ظرف و صاف کردم .

لبوهام آماده و یحته شده بودن .رنده درشت کردم . و یک ردیف روی برنج سرخابی ها صاف کردم .

ردیف بعدی یک ردیف برنج سفید ساده برای اینکه ترکیب رنگی قشنگی رو داشته باشیم .

بعد فیله های مرغها رو با پیاز داغ و کمی آب باقیمانده مرغ ( خیلی کم حدود ۴ – ۵ قاشق …به شرطی که برنج زنده باشه ) روی ظرف ریختم و فشار دادم و صاف کردم.

حالا کمی دیگه برنج داشتم بهش زعفرون زدم و کمی روی ظرف ریختم و کمی دیگه از همون رو برای تزیین نگه داشتم .

باقی روغن و کره رو روش دادم و

درش رو با کاغذ قوبل پئشماندم ولی دو تا سوراخ کوچک دو طرف تعبیه کردم که بخار اضافی بیرون بره و پلو با ترکیب بخار حاصل خمیر نشه …

شعله زیر ته چین رو خاموش کردم و فویل رو برداشتم تا کمی برنج خنک بشه و ماهیتابه رو از بالا به پایین تکوندم !! یعنی کمی تکان دادم تا بفهمم که کفش کنده شده تا قالبی در بیاد یا نه . یادتون باشه اگه تا خاموش کردین و نذاشتین حنک بشه ….ته چین امکان داره تهش به ظرف بچسبه و قالبی در نیاد . اگه فکر کردین ممکنه چسبیده باشه …تهش رو توی آب سرد بذارین کمی بمونه و بعد تو دیس گرد دمر کنین .

مواد اولیه

ماست یک لیوان

تخم مرغ ۳ عدد

لبو ۴ الی ۵ عدد بدون رگ و ریشه و پر رتگ ارغوانی رنده شده

آب لبو نصف پیمانه

روغن وکره به میزان لازم

زعفران دم شده

برنج ۵ پیمانه

مرغ فیله به تعداد

پیاز و پیاز داغ فراوان

تک فارس » آشپزی » چطوری با لبو ته چین خوشمزه درست کنیم