تک فارس

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

محصولات جدید

محصولات معتبر قیمت ۱۰۹۰۰۰ تومان

رینگ لایت سلفی موبایل

محصولات معتبر قیمت ۷۹۰۰۰ تومان

اسپیکر بلوتوثی قابل حمل MG2

محصولات معتبر قیمت ۲۹۰۰۰ تومان

کیف رولی لوازم آرایش Roll N Go

محصولات معتبر قیمت ۶۹۰۰۰ تومان

کیف پول و موبایل میلانو

تک فارس
پزشکی سلامتی

چرا نباید زیاد گوشت قرمز خورد

image چرا نباید زیاد گوشت قرمز خورد

کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲: در آمریکا حدود ۴۰ درصد مردم، در مرحله پیش دیابت هستند و این در حالی است که طبق مطالعات، مصرف پروتئین های حیوانی از جمله گوشت قرمز این افراد را بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار می دهد. در واقع خطر ابتلا به این بیماری مزمن در گوشت خواران دو برابر بیشتر از گیاهخواران است.

در حالی که مصرف ناکافی پروتئین برای بدن مضر است، مصرف بیش از حد آن با خطرات بیشتری می تواند همراه باشد. خبر بد این است که پروتئین اضافی به ضایعات تبدیل شده و یا تبدیل به چربی می شود. پروتئین حیوانی ذخیره شده به شکل چربی خطر اضافه وزن، بیماری های قلبی، دیابت، التهاب و سرطان را افزایش می دهد.

کاهش التهاب در بدن: مصرف غذاهای فراوری شده با خطر افزایش التهاب در بدن و افزایش خطر ابتلا به سرطان شناخته شده است. مصرف گوشت نیز از این قاعده مستثنی نیست و منجر به افزایش التهاب و به همراه آن پیامدهای منفی بهداشتی کوتاه مدت و بلند مدت می شود. التهاب زمانی که به صورت مزمن در می آید، شانس ابتلا به تصلب شرائین، سکته مغزی، حمله قلبی، دیابت و بسیاری از بیماری های خود ایمنی را بالا می برد. این در حالی است که رژیم های غذایی مبتنی بر گیاهان و پروتئین های گیاهی کاملا خاصیت ضد التهابی دارند.

کاهش میزان کلسترول خون: یکی دیگر از عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی، کلسترول بالا است. چربی های اشباع شده در درجه اول از جمله گوشت قرمز، پنیر پرچرب و سایر محصولات حیوانی، مقصر ابتلا به کلسترول بالا هستند. با این حال تمرکز بیشتر بر روی رژیم های غذایی گیاهی، خاصیت کاهنده کلسترول را دارد درست مانند زمانی که فرد داروهای کاهنده کلسترول را مصرف میکند.

حفظ سلامت روده: میکروبیوم ها، میلیاردها میکروارگانیسم هستند که در داخل بدن ما زندگی میکنند و منجر به تولید مواد مغذی حیاتی برای بافت روده می شوند ضمن اینکه خاصیت پیشگیری کننده از سرطان را دارند. مطالعات نشان داده اند که این میکروبیوم ها نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به سایر بیماری های مزمن، مانند دیابت، بیماری های خود ایمنی و … را دارند و باعث حفظ سلامت دستگاه گوارش می شوند. این در حالی است که مصرف غذاهای گیاهی منجر به ترویج باکتری های مفید به حال دستگاه گوارش می شود و در مقابل توسل به یک رژیم غذایی مبتنی بر پروتئین های حیوانی، رشد باکتری های بیماری زا را افزایش می دهد.

تکفارس آی آر

هشدار مهم: موارد توصیه شده درمانی در این نوشته صرفا برای مشکلات ساده می باشد، در صورت داشتن مشکل پزشکی جدی یا هر نوع حساسیت، لطفا قبل از هر اقدامی حتما به پزشک مراجعه کنید.

  1. غذاهایی که باعث می شود خیلی سریع لاغر شوید
  2. توصیه های مفید برای داشتن تغذیه مناسب در فصل زمستان
  3. چه خوراکی های ویتامین ب۱ دارند و فایده این ویتامین
  4. عوارض خطرناک استفاده از مویایل و تلفن همراه چیست
  5. معرفی رژیم های غذایی مناسب برای مبتلایان به فشارخون بالا
معنی جفت شدن ساعت و دقیقه در زمان های مختلف چیست

مطالب محبوب

محصولات جدید

محصولات معتبر قیمت ۱۰۹۰۰۰ تومان

رینگ لایت سلفی موبایل

محصولات معتبر قیمت ۷۹۰۰۰ تومان

اسپیکر بلوتوثی قابل حمل MG2

محصولات معتبر قیمت ۲۹۰۰۰ تومان

کیف رولی لوازم آرایش Roll N Go

محصولات معتبر قیمت ۶۹۰۰۰ تومان

کیف پول و موبایل میلانو

مطالب پربازدید