چرا زرده تخم مرغ پس از پختن خاکستری رنگ می شود

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

چرا زرده تخم مرغ پس از پختن خاکستری رنگ می شود

اگر می‌بینید زرده تخم‌ مرغ پس از پختن رنگی متمایل به خاکستری یا سیاه پیدا می‌کند ، نگران سلامت آن نباشید، این رنگ مربوط به سولفور آهن بوده و مصرفش زیانی ندارد .

هشدار! این مطلب صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده از آن لازم است حتما با مشاور مربوطه یا پزشک متخصص مشورت کنید. اطلاعات بیشتر

معرفی نحوه غذا خوردن سلامت و خوراکی های مفید
  1. خطرات رژیم های لاغری و کم چربی برای سلامتی
  2. نکات بهداشتی زیبایی هنگام استفاده زیاد از کامپیوتر
  3. آیا برای لاغری حتما باید رژیم گرفت یا ورزش کافی است
  4. فقط با آب خوردن لاغر شوید
  5. چه خوراکی هایی برای گرفتگی رگ های بدن مفید هستند
  6. آموزش تصویری ورزش های باریک کردن کمر

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات