چرا زرده تخم مرغ پس از پختن خاکستری رنگ می شود

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

چرا زرده تخم مرغ پس از پختن خاکستری رنگ می شود

image چرا زرده تخم مرغ پس از پختن خاکستری رنگ می شود

اگر می‌بینید زرده تخم‌ مرغ پس از پختن رنگی متمایل به خاکستری یا سیاه پیدا می‌کند ، نگران سلامت آن نباشید، این رنگ مربوط به سولفور آهن بوده و مصرفش زیانی ندارد .

هشدار! این مطلب صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده از آن لازم است حتما با مشاور مربوطه یا پزشک متخصص مشورت کنید. اطلاعات بیشتر

برای بهبود گردش خون در بدن چه کارهایی مفید است
  1. آنتی اکسیدان در چه خوراکی های وجود دارد و خواص آن
  2. علت مفید بودن نوشیدن چای سبز فقط برای آقایان
  3. ترفندهای بهداشتی برای جلوگیری از بوی بد بدن
  4. معرفی کربوهیدرات هایی که خوردن آنها شما را چاق نمیکند
  5. چه چیزهایی سردرد میگرنی را بیشتر میکند
  6. جوشانده ریحان بهترین درمان برای رفع آفتهای دهان

مطالب محبوب

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

محصولات معتبر