image چرا در فصل بهار و زمستان احتمال سرماخوردگی بیشتر است

بدن انسان به‌طور طبیعی با قرار گرفتن در معرض نور خورشید ویتامین D تولید می‌کند ؛ این در حالی است که غذاهایی نظیر ماهی سالمونو تن و زرده تخم‌مرغ حاوی مقادیر بالایی از ویتامین D هستند.این ویتامین را می‌توان به شیر یا سایر فرآورده‌ها نیز اضافه کرد و یا به‌ صورت مکمل مصرف کرد.

تحقیقات جدید نشان می‌دهد ویتامین D از بدن در مقابل عفونت‌های تنفسی محافظت می‌کند. استفاده زیاد از ویتامین D می‌تواند از افراد در مقابل سرماخوردگی، آنفلوانزا و دیگر بیماری‌های تنفسی محفاظت کند.

به نوشته این تحقیق که درمجله پزشکی بی‌ام‌جی منتشر شد، ویتامین D با افزایش سطح آنتی‌بیوتیک‌هایی نظیر پپتیدها در ریه‌ از فرد در برابر عفونت‌های تنفسی، ازجمله برونشیت و ذات‌الریه و آسم، محافظت کنند.

طبق این گزارش، دلیل شایع بودن بیماری سرماخوردگی و آنفلوانزا در زمستان و بهار این است که سطح ویتامین D در بدن افراد پایین می‌آید.

یکی از این محققان می‌گوید:"نقش مکمل‌های ویتامین D و یا مواد غذایی غنی شده با این ویتامین در پیشگیری از عفونت ریه غیرقابل‌انکار است.

آب‌وهوای ابری و بارانی معمولا باعث می‌شود افراد از دریافت ویتامین D از طریق نور خورشید محروم‌ شوند.

تک فارس » پزشکی سلامتی » چرا در فصل بهار و زمستان احتمال سرماخوردگی بیشتر است