image پوست کدام میوه قابل خوردن و دارای خاصیت است

۱- پوست‌ سیب، منبعی غنی از مواد مغذی

آیا شما هم مانند دیگران سیب را پس از پوست گرفتن می‌خورید؟ یک سیب تازه را باید با پوستش بخورید، چرا که منبع خوبی از کلسیم، ویتامین آ، آنتی اکسیدان و انواع مواد گیاهی برای مبارزه با سرطان است. همچنین منبع خوبی از فیبر غذایی است که در هضم غذا کمک بسیار می‌کند.

۲- پوست لیمو، عالی برای هضم غذا

پوست‌لیمو ممکن است کمی تلخ باشد، اما ارزشش را دارد. پوست لیمو می‌تواند به هضم غذا، کاهش درد شکم، بهبود جریان خون و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک بسزایی کند. برای داشتن پوستی بهتر، هر روز پوست لیمو بخورید. از آنجایی که پوست لیمو سرشار از بیوفلاونوئید مرکبات است، به دفع سموم از بدن کمک می‌کند. همچنین میزان بالای کلسیم و ویتامین درون پوست لیمو برای سلامت استخوان نیز خوب است.

۳- پوست پرتقال، کمک به کاهش کلسترول

پوست‌پرتقال سرشار از مواد گیاهی و فلاونوئیدها است. پوست‌پرتقال جدای از اینکه به هضم سریع و کاهش سطح کلسترول بد کمک می‌کند، می‌تواند طعم و بوی بی‌نظیری به غذاهایتان ببخشد. می‌توانید آنرا به اسموتی‌هایتان اضافه کنید تا مزه‌ی بهتری بگیرند یا اینکه از آن در غذاهای سنتی همچون شیرین پلو استفاده کنید.

۴- پوست کیوی، منبع غنی آنتی اکسیدان

یکی از سالم‌ترین پوست میوه ها، پوست کیوی است که سرشار از ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان می‌باشد. سلامت قلب را بهبود می‌بخشد و خون را بصورت طبیعی رقیق می‌کند. پوست کیوی را هم می‌توانید در اسموتی یا سالادهای خود برای مزه‌ی بهتر مخلوط کنید.

۵- پوست‌هندوانه، نیروگاهی از ویتامین‌ها

آیا تابحال سعی کرده‌اید پوست‌ هندوانه را بخورید؟ اگرچه مثل مغزش آبدار و شیرین نیست، ولی بد هم نیست. در حقیقت پوست‌ سفید هندوانه انبار ترکیبات مختلفی همچون ویتامین سی، بتا کاروتن، ویتامین آ، تیامین، لیکوپن، کلسیم، روی و آهن است. پس دفعه‌ی بعدی آنرا دور نمی اندازید، اینطور نیست؟ سعی کنید میوه‌های طبیعی و ارگانیک بخرید تا نتیجه‌ی بهتر‌ از خوردن پوست آن‌ها بگیرید. بار دیگری که خواستید سیب یا پرتقالی نوش جان کنید، پیش از اینکه پوستش را بکنید، مزایای آنرا به خود یادآوری کنید و از خوردن تمام میوه لذت ببرید.

تک فارس » پزشکی سلامتی » پوست کدام میوه قابل خوردن و دارای خاصیت است