هر چه که دوست دارید راجع به آش رشته

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

هر چه که دوست دارید راجع به آش رشته

image هر چه که دوست دارید راجع به آش رشته

* برای پختن آش بهتر است از خرده برنج (نیمدانه) استفاده کنید چون زودتر له می شود.

* آبی که داخل آش می ریزید باید آب جوش باشد و برای اینکه برنج کاملاً باز شود آب را به دفعات در آش بریزید.

* گندمی که میخواهید برای آش به کار ببرید بهتر است گندم پوست گرفته باشد و در ثانی با چرخ گوشت آن را چرخ کنید.

* آش را باید با آتش ملایم پخت و مدت آن هم باید طولانی باشد و مرتب باید آن را هم بزنید تا تمام مواد آن با هم مخلوط شود.

تکفارس آی آر

*تمام حبوباتی که در آن به کار می برید باید از شب قبل خیس شده باشد.

* در پختن آشی که با برنج همراه است باید توجه کنید که برنج آن باید کاملاً له شده باشد.

* گوشتی که برای پختن آش به کار می رود بهتر است از گوشت گردن یا سینه باشد.

* موقع پاک کردن سبزی آش ساقه های سبزی را دور نریزید زیرا با استفاده از ساقه های سبزی آش لذیذتر می شود.

* اگر میخواهید در آش از گوشت استفاده نکنید و آش شما خوشمزه شود حتماً از قلم گوساله که از وسط شکسته اید، استفاده نمایید.

www.takfars.ir

* وقتی آش آماده می شود روی آن خود به خود می بندد در این صورت آش جا افتاده اس

طرز تهیه سوسیس کنجدی خوشمزه برای عصرانه
  1. آموزش درست کردن سالاد سیب زمینی با سس مخصوص سیر
  2. آموزش درست کردن چیپس سیب برای بچه ها
  3. شیک ترین تزیین های خرمای سفره افطاری
  4. آموزش پخت غذای مخصوص عربی خوراک نخود
  5. توصیه های مفید هنگام پختن سبزیجات
  6. طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی

مطالب پربازدید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب محبوب