مواد لازم و آموزش چای لته عسل برای فصل زمستان

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مواد لازم و آموزش چای لته عسل برای فصل زمستان

چای لته عسل باعث افزایش ترشح بزاق دهان و آنزیم‌های مجرای گوارشی به هضم و جذب مواد غذایی کمک می‌کند و نیرو بخش است.

روش تهیه

۱ – ابتدا چای سیاه، هل، دارچین و زنجبیل را درون صافی قوری ریخته و روی گاز بگذارید تا به مدت ۵دقیقه دم بکشد، سپس شیر را حرارت داده و داغ کنید.
۲ – در مرحله بعد عسل را ته لیوان بریزید، شیر داغ و سپس چای دم کشیده شده را به آن اضافه کنید.

مواد لازم

چای سیاه: یک قاشق چای‌خوری
هل: ۳ یا ۴ دانه
دارچین: یک چوب کوچک
زنجبیل: کمتر از یک قاشق چای‌خوری
شیر: نصف لیوان
عسل: یک قاشق غذاخوری

تکفارس آی آر

قهوه سبز چیست نحوه دم کردن و خواص آن
  1. آموزش دقیق پخت حلوای شیرازی
  2. مدل تزیین جدید هندوانه برای شب یلدا به شکل کیک سه طبقه
  3. آموزش پخت استیک گوشت با سس مخصوص بالزامیک
  4. آموزش نحوه نگهداری صحیح کره
  5. آموزش پخت پیتزا قیفی در خانه برای بچه ها
  6. روش پختن برنج آرژانتینی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات