مواد لازم و آموزش چای لته عسل برای فصل زمستان

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مواد لازم و آموزش چای لته عسل برای فصل زمستان

image مواد لازم و آموزش چای لته عسل برای فصل زمستان

چای لته عسل باعث افزایش ترشح بزاق دهان و آنزیم‌های مجرای گوارشی به هضم و جذب مواد غذایی کمک می‌کند و نیرو بخش است.

روش تهیه

۱ – ابتدا چای سیاه، هل، دارچین و زنجبیل را درون صافی قوری ریخته و روی گاز بگذارید تا به مدت ۵دقیقه دم بکشد، سپس شیر را حرارت داده و داغ کنید.
۲ – در مرحله بعد عسل را ته لیوان بریزید، شیر داغ و سپس چای دم کشیده شده را به آن اضافه کنید.

مواد لازم

چای سیاه: یک قاشق چای‌خوری
هل: ۳ یا ۴ دانه
دارچین: یک چوب کوچک
زنجبیل: کمتر از یک قاشق چای‌خوری
شیر: نصف لیوان
عسل: یک قاشق غذاخوری

تکفارس آی آر

آموزش درست کردن لیمو عمانی خانگی و تازه
  1. توصیه های سرآشپز برای تهیه شربت آلبالوی خوش طعم و خوش رنگ
  2. تصاویر زیبا از ایده های کیک هندوانه ای
  3. عکس تزیین غذا برای بچه های کوچک
  4. عکس و اسم خوشمزه ترین دسرهای دنیا
  5. طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی
  6. طرز تهیه غذای والک پلو با ماهیچه مجلسی

مطالب محبوب

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید