معرفی غذاهایی که نباید برای بار دوم گرم و خورده شوند

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

معرفی غذاهایی که نباید برای بار دوم گرم و خورده شوند

▪ کرفس، اسفناج و چغندر

گرمای مجدد می‌تواند به نیتراتی که درون کرفس، اسفناج و چغندر وجود دارد، آسیب برساند و درنتیجه خواص سرطان‌زای آن را آزاد کند.

▪ قارچ

قارچ‌ها به‌طور کلی باید بلافاصله بعد از گذراندن فرآیند پخت‌وپز خورده شوند و همان موقع نیز تمام شوند.

پروتئین‌های درون قارچ می‌توانند خیلی سریع فرآیند فاسد شدن را طی کنند و این موضوع واقعا برای دستگاه گوارش شما مضر است. علاوه بر اینکه رنگ و شکل و شمایلش نیز عوض می‌شود و دیگر آن زیبایی و طراوت اولیه را ندارد و حتی ممکن است روی مزه‌ی آن هم بسیار تاثیر بگذارد.

تکفارس آی آر

▪ تخم‌مرغ

گرم کردن مجدد تخم مرغ می‌تواند واقعا سمی باشد.

در واقع، زمانی که تخم‌مرغی را دوباره گرم می‌کنید که قبلا نیمرو یا آب‌پز شده است، شدیدا به دستگاه گوارشی خودتان آسیب می‌زنید.

هشدار! این مطلب صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده از آن لازم است حتما با مشاور مربوطه یا پزشک متخصص مشورت کنید. اطلاعات بیشتر

مهم ترین مواد معدنی مورد نیاز برای سلامتی بدن چیست
  1. توصیه های مهم قبل رفتن به فرودگاه و سفر با هواپیما
  2. قرص کتوتیفن عوارض جانبی موارد مصرف منع دارویی
  3. درمان های ساده و خانگی برای رهایی از گردن درد
  4. تخم شربتی چه خواصی برای سلامتی دارد
  5. چطور در زمستان روی یخ و برف مطمئن راه برویم
  6. خوراکی های تضمینی برای آب کردن چربی های اضافی در بدن

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات