▪ کرفس، اسفناج و چغندر

گرمای مجدد می‌تواند به نیتراتی که درون کرفس، اسفناج و چغندر وجود دارد، آسیب برساند و درنتیجه خواص سرطان‌زای آن را آزاد کند.

▪ قارچ

قارچ‌ها به‌طور کلی باید بلافاصله بعد از گذراندن فرآیند پخت‌وپز خورده شوند و همان موقع نیز تمام شوند.

پروتئین‌های درون قارچ می‌توانند خیلی سریع فرآیند فاسد شدن را طی کنند و این موضوع واقعا برای دستگاه گوارش شما مضر است. علاوه بر اینکه رنگ و شکل و شمایلش نیز عوض می‌شود و دیگر آن زیبایی و طراوت اولیه را ندارد و حتی ممکن است روی مزه‌ی آن هم بسیار تاثیر بگذارد.

▪ تخم‌مرغ

گرم کردن مجدد تخم مرغ می‌تواند واقعا سمی باشد.

در واقع، زمانی که تخم‌مرغی را دوباره گرم می‌کنید که قبلا نیمرو یا آب‌پز شده است، شدیدا به دستگاه گوارشی خودتان آسیب می‌زنید.

تک فارس » پزشکی سلامتی » معرفی غذاهایی که نباید برای بار دوم گرم و خورده شوند