معرفی غذاهایی که نباید برای بار دوم گرم و خورده شوند

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

معرفی غذاهایی که نباید برای بار دوم گرم و خورده شوند

image معرفی غذاهایی که نباید برای بار دوم گرم و خورده شوند

▪ کرفس، اسفناج و چغندر

گرمای مجدد می‌تواند به نیتراتی که درون کرفس، اسفناج و چغندر وجود دارد، آسیب برساند و درنتیجه خواص سرطان‌زای آن را آزاد کند.

▪ قارچ

قارچ‌ها به‌طور کلی باید بلافاصله بعد از گذراندن فرآیند پخت‌وپز خورده شوند و همان موقع نیز تمام شوند.

پروتئین‌های درون قارچ می‌توانند خیلی سریع فرآیند فاسد شدن را طی کنند و این موضوع واقعا برای دستگاه گوارش شما مضر است. علاوه بر اینکه رنگ و شکل و شمایلش نیز عوض می‌شود و دیگر آن زیبایی و طراوت اولیه را ندارد و حتی ممکن است روی مزه‌ی آن هم بسیار تاثیر بگذارد.

تکفارس آی آر

▪ تخم‌مرغ

گرم کردن مجدد تخم مرغ می‌تواند واقعا سمی باشد.

در واقع، زمانی که تخم‌مرغی را دوباره گرم می‌کنید که قبلا نیمرو یا آب‌پز شده است، شدیدا به دستگاه گوارشی خودتان آسیب می‌زنید.

هشدار! این مطلب صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده از آن لازم است حتما با مشاور مربوطه یا پزشک متخصص مشورت کنید. اطلاعات بیشتر

برای بهبود گردش خون در بدن چه کارهایی مفید است
  1. چه کنیم تا در فصل های سرد دچار آنفولانزا نشویم
  2. معرفی چند نوع گیاه دارویی موثر در سلامتی
  3. خاصیت شگفت انگیز خوردن پوست میوه ها برای بدن
  4. خوراکی های مفید برای شما اگر دیابت دارید
  5. بهترین توصیه ها در اینترنت برای درمان کبد چرب
  6. چرا صبح زود از خواب بیدار شدن برای انسان مفید است

مطالب محبوب

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید