معرفی بهترین غذای فصل های سرد کیک گل سرخ و گلاب و روش تهیه

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

معرفی بهترین غذای فصل های سرد کیک گل سرخ و گلاب و روش تهیه

image معرفی بهترین غذای فصل های سرد کیک گل سرخ و گلاب و روش تهیه

ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن بزنید تا دانه های شکر حل شود. (حدود ۳ یا ۴ دقیقه)

سپس روغن مایع را اضافه کنید و گلاب و شیر را در مراحل بعدی. آرد را به همراه بکینگ پودر الک کنید و در دو سه مرحله به مایه کیک بیفزائید.

در آخر فندق های خرد را بریزید و با قاشق آرام هم بزنید. کف قالب را کاغذ کاهی بیاندازید و مایع کیک را در قالب بریزید، در فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه اجازه پخت دهید.

با توجه به اینکاه این کیک کمی خشک است با یک گاناش شکلاتی (سس شکلاتی) سرو شود، بدین منظور مقدار ۵۰ گرم شکلات تخته ایی و ۵۰ گرم خامه را به روش بن ماری روی بخار کتری حل و آماده کنید و سطح کیک را با آن بپوشانید.

تکفارس آی آر

گل سرخ و گلاب طبع گرم دارد و به همین دلیل پخت آن در فصول سرد سال توصیه میشود.
مواد مورد نیاز :

تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۱ پیمانه
شیر : نیم پیمانه
گلاب : یک چهارم پیمانه
روغن مایع : یک سوم پیمانه
گل محمدی : یک چهارم پیمانه
فندق خرد شده : نیم پیمانه
آرد : ۲/۵ پیمانه
بکینگ پودر : ۱ قاشق سوپخوری

آموزش درست کردن لیمو عمانی خانگی و تازه
  1. آموزش ساده تهیه دونات شکلاتی برای بچه ها
  2. آموزش تهیه کباب سلطانی مجلسی در خانه
  3. چطور درخانه و بهداشتی کالباس خوشمزه درست کنیم
  4. آموزش پخت نودل به سبک تایلندی ها
  5. نمونه تزیین های بسیار زیبا و کمیاب برای کیک تولد و نامزدی
  6. آموزش پخت غذایی مالزیایی مرغ سته مالزیایی

مطالب محبوب

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید