image لیست کامل خواص دارچین به همراه توضیحات

پایین آورنده کلسترول: پژوهش‌ها نشان می‌دهد تنها نصف قاشق چایخوری دارچین در هر روز می‌تواند پایین آورنده کلسترول LDL خون باشد.
تنظیم‌کننده قندخون: مطالعات انجام شده گویای آن است که دارچین می‌تواند تنظیم‌کننده قندخون، به ویژه برای افرادی که دیابت نوع دو دارند، باشد.
ضدعفونی‌کننده: برخی پژوهش‌ها از توانایی شگفت‌انگیز دارچین در متوقف کردن مقاومت دارویی در برخی از انواع عفونت‌ها حکایت دارد.
پیشگیری‌کننده از سرطان: برخی از دانشمندان به این نتیجه رسیدند که دارچین می‌تواند از پیشرفت سرطان خون و سلول‌های غدد لنفاوی جلوگیری کند.
ضد انعقاد خون: جلوگیری از لخته شدن خون نیز یکی دیگر از خواص دارچین است.
رفع‌کننده آرتروز: در مطالعه‌ای که در دانشگاه کپنهاگ دانمارک انجام گرفت، هر روز صبح قبل از صبحانه به عده‌ای از افرادی که از آرتروز (ورم مفاصل) رنج می‌بردند، یک قاشق چایخوری دارچین همراه یک قاشق سوپخوری عسل داده شد. پس از یک هفته مشخص شد این کار تاثیر چشمگیری در درمان ورم مفاصل داشت و این افراد توانستند ظرف مدت یک ماه بدون درد راه بروند.
خاصیت آنتی باکتریال: اضافه کردن دارچین به غذا سبب جلوگیری از رشد باکتری‌ها و فاسد شدن غذا شده و همچنین نگهدارنده طبیعی غذا خواهد بود.
افزایش‌دهنده کارکرد ذهن: در یک بررسی مشخص شد استشمام دارچین باعث بالا رفتن عملکرد حافظه و ذهن می‌شود.
از بین بردن باکتری ای کلای (e-coli): پژوهشگران دریافته‌اند دارچین می‌تواند باکتری ای کلای موجود در آب میوه‌های غیرپاستوریزه را از بین ببرد.
سرشار از مواد مغذی: دارچین سرشار از منگنز، فیبر، آهن و کلسیم است.