قانون های خواندنی هنگام خوردن تخم مرغ

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

قانون های خواندنی هنگام خوردن تخم مرغ

نکات زیر را برای یک وعده سالم حاوی تخم‌مرغ در نظر داشته باشید:

تخم‌مرغ نیمرو را آنقدر بپزید به حدی که دیگر آبکی نباشد و هنگام تماس با دست کاملا سفت شده باشد.در پختن، جوشاندن یا سرخ‌کردن تخم‌مرغ توجه داشته باشید تا سفیدی و زرده هر دو سفت باشند.اگر تخم‌مرغ را در کنار گوشت طبخ می‌کنید توجه داشته باشید که دمای مرکز آن به ۷۱ درجه سلیسیوس برسد. این کار را می‌توانید با دماسنج مخصوص مواد غذایی انجام دهید.

به منظور پختن ترکیبی از شیر و تخم‌مرغ (برای درست کردن کیک یا سایر غذاها) «مایع تخم‌مرغ» را جایگزین سفیده تخم‌مرغ خام کنید. مایع تخم‌مرغ محصولی است که فرآیند پاستوریزاسیون را سپری کرده است و از این طریق از انتقال بیماری‌ها و آلودگی‌های احتمالی مرغ و محل پرورش آن به مصرف‌کننده جلوگیری می‌کند.

طرز پخت و مواد لازم خورش کلم بروکلی
  1. آموزش پخت نان سوخاری مخصوص خانگی
  2. آموزش اختصاصی یک شام رژیمی خوشمزه
  3. طرز تهیه آش دوغ سنتی
  4. طرز تهیه فالوده طالبی عصرانه خنک تابستانی
  5. آموزش پخت سوپ ساده و مقوی پیاز
  6. توصیه های سلامت برای غذاهای سرخ کردنی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات