image طرز پخت کامل پیتزا مارگارتا گوجه فرنگی در خانه

-آرد، شکر یا عسل، نمک، خمیرمایه فوری و روغن زیتون را در ظرف مخلوط کن برقی بریزید. یک و یک چهارم به اضافه ۲ قاشق غذاخوری آب به مواد اضافه کنید و بگذارید هم بخورد تا مواد به شکل خمیر دربیاید.

-خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده ورز دهید. در صورت نیاز آرد یا آب بیشتر اضافه کنید. خمیر باید نرم اما نه چسبناک باشد.

-خمیر را در ظرفی که کمی چرب کرده اید، بگذارید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید.

-فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

-خمیر پیتزا را به اندازه دلخواه تقسیم و با وردنه باز کنید. کمی روی هر یک روغن زیتون بریزید.

-برای تهیه سس، ابتدا سیر را کمی در روغن زیتون تفت دهید، گوجه فرنگی، رب گوجه، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس بگذارید سرد شود.

-پس از سرد شدن سس را به اندازه کافی روی هر خمیر بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.

-سپس از فر در بیاورید، پنیر مازارلا را روی آن بپاشید و دوباره برای ۱۰ تا ۱۳ دقیقه در فر قرار دهید، بعد از آن در آوردن پیتزا را با برگ ریحان تزیین و سرو کنید.

مواد لازم برای خمیر پیتزا :

آرد

سه و نیم پیمانه (در صورت نیاز اضافه شود.)

شکر یا عسل

دو قاشق مرباخوری

نمک

یک و نیم قاشق مرباخوری

پودر خمیر مایه فوری

یک و یک چهارم قاشق مرباخوری

روغن زیتون

یک و نیم قاشق غذاخوری

مواد لازم برای روی پیتزا :

روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی له شده

یک و سه چهارم پیمانه

ریحان

یک قاشق غذاخوری

سیر

۲ حبه

رب گوجه فرنگی

۲ قاشق غذاخوری

پنیر مازارلا

۴۰۰گرم

برگ ریحان تازه

به مقدار لازم

تک فارس » آشپزی » طرز پخت کامل پیتزا مارگارتا گوجه فرنگی در خانه