طرز پخت ماهی قزل آلا سالم و خوشمزه

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز پخت ماهی قزل آلا سالم و خوشمزه

image طرز پخت ماهی قزل آلا سالم و خوشمزه

بهترین روش برای طبخ ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن، کمی سیر تازه بمالید، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند.بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.

روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید، بعد چند حلقه لیمو ترش، سپس ماهی را روی گوجه و لیمو ترش قرار دهید و بعد دوباره چند حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت ۲۵۰- ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید؛ در مدت نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه ماهی آماده می شود، عصاره گوجه و لیمو ترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است.

مواد لازم

ماهی قزل آلا: ۱عدد ( به تعداد نفرات)

تکفارس آی آر

گوجه فرنگی حلقه شده : ۲ عدد

لیمو ترش تازه حلقه شده : ۱ عدد

نمک : به مقدار لازم

پودر زنجبیل : به مقدار لازم

سیر و شوید تازه : به مقدار لازم

www.takfars.ir

نکته :

افراد با کلسترول بالا نباید پوست ماهی را استفاده کنند.

چطور به یک کیک پز حرفه ای تبدیل شویم
  1. تصویری تزیین ترشی هفت بیجار در شیشه
  2. تزیین های شیک و مجلسی برای تخم مرغ میز صبحانه
  3. آموزش تهیه عصرانه ساده و مقوی برای بچه ها
  4. آموزش عکس به عکس تا کردن دستمال سفره شیک
  5. طرز تهیه سالاد با آووکادو و سس لیمو
  6. تزیین سالاد و میوه برای میز مهمانی های رسمی به شکل پری دریایی

مطالب پربازدید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب محبوب