طرز پخت ماهی قزل آلا سالم و خوشمزه

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز پخت ماهی قزل آلا سالم و خوشمزه

image طرز پخت ماهی قزل آلا سالم و خوشمزه

بهترین روش برای طبخ ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن، کمی سیر تازه بمالید، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند.بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.

روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید، بعد چند حلقه لیمو ترش، سپس ماهی را روی گوجه و لیمو ترش قرار دهید و بعد دوباره چند حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت ۲۵۰- ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید؛ در مدت نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه ماهی آماده می شود، عصاره گوجه و لیمو ترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است.

مواد لازم

ماهی قزل آلا: ۱عدد ( به تعداد نفرات)

تکفارس آی آر

گوجه فرنگی حلقه شده : ۲ عدد

لیمو ترش تازه حلقه شده : ۱ عدد

نمک : به مقدار لازم

پودر زنجبیل : به مقدار لازم

سیر و شوید تازه : به مقدار لازم

www.takfars.ir

نکته :

افراد با کلسترول بالا نباید پوست ماهی را استفاده کنند.

آموزش پخت کوفته خوشمزه مرغ و گردو
  1. دستور مخصوص سرآشپز برای آموزش پخت بوقلمون شکم پر مجلسی
  2. آموزش درست کردن خورش آلو مرغابی غذای محلی گیلان
  3. آموزش پخت مرغ شکم پر گیلانی به روش اصلی
  4. روش های جدید تزیین سفره برای مهمانی
  5. طرز تهیه بلدرچین با سس مخصوص برای مهانی رسمی
  6. طرز تهیه سالاد مرغ و ترخون برای عصرانه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات