طرز پخت شامی با بادمجان غذای سنتی جهرم

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز پخت شامی با بادمجان غذای سنتی جهرم

image طرز پخت شامی با بادمجان غذای سنتی جهرم

بادمجان‌ها را درون فر یا روی اجاق‌گاز کبابی کنید.

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و سپس آنها را ساطوریکنید تا خوب نرم شوند.

حالا در یک ظرف مناسب سیب‌زمینی‌ها را رنده کنید.پیاز را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید.

تخم‌مرغ، ماست و پیاز را به سیب‌زمینی اضافه کنید.

تکفارس آی آر

بادمجان ساطوری شده را روی مواد بریزید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید.

اگر مایه شامی شل بود، یک قاشق غذاخوری آرد گندم هم به آن اضافه کنید.

وقتی مایه شامی آماده شد، درون تابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد به‌اندازه یک قاشق از مایه شامی درون تابه بریزید و سرخ کنید.

نکته : اگر دلتان می‌خواهد شامی‌تان گوشت داشته باشد، ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده به موادتان اضافه کنید.

مواد لازم برای تهیه شامی بادمجان کبابی

www.takfars.ir

بادمجان : ۲ عدد

سیب‌زمینی پخته : ۲ عدد

سیب‌زمینی خام : ۱ عدد

پیاز : ۱ عدد

تخم‌مرغ : ۱ عدد

ماست : ۱ ق س

آرد گندم : ۱ ق س

نمک و فلفل : به میزان لازم

آموزش تهیه ژله شکل قلب برای مهمانی نامزدی
  1. طرز تهیه عصرانه مناسب بچه ها میگوى تندورى
  2. چطور دلمه گوجه فرنگی بپزم
  3. آموزش پخت غذایی مالزیایی مرغ سته مالزیایی
  4. آموزش تهیه چیپس سیب زمینی خوشمزه در منزل
  5. آموزش درست کردن چای سرد یا آیس تی
  6. آموزش درست کردن عصرانه پاستای پنیری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات