طرز پخت سوپ تابستانی آویشن برای پیش غذا

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز پخت سوپ تابستانی آویشن برای پیش غذا

image طرز پخت سوپ تابستانی آویشن برای پیش غذا

۱. تره فرنگی را شسته و حلقه حلقه کنید. قابلمه بزرگی را روی حرارت گذاشته، گرم کنید. به قابلمه روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود، حالا سیر و پیاز را اضافه کنید.

۲. مخلوط سیر و پیاز را با حرارت بالا تفت دهید تا بوی سیر بلند شود. سپس تره‌فرنگی را اضافه کنید. حدود سه دقیقه زمان دهید تا تره فرنگی و پیاز نرم شوند.

۳. حالا سیب زمینی و نخودفرنگی را اضافه کنید. سپس قرص عصاره سبزیجات را در آب حل کنید و همراه با آویشن اضافه کنید. اجازه دهید مواد به جوش آید، آن گاه حرارت را کم کنید. برای مدت زمان ۲۰-۱۵ دقیقه زمان دهید تا مخلوط بجوشد تا جایی که سیب زمینی کاملا بپزد.

۴. بعد از این مدت مواد را از روی حرارت بردارید و ۱۵ – ۱۰ دقیقه زمان دهید تا خنک شود. حالا آویشن را خارج کنید.

تکفارس آی آر

۵. سوپ را در مخلوط کن بیفزایید ریخته و پوره‌ای تحویل بگیرید. حال پنیر خامه ای را با نمک و فلفل افزوده و باز هم بزنید. سوپ را گرم سرو کنید یا اگر میخواهید سرد سرو کنید به آن موقع سرو، پنیر خامه ای بیشتری اضافه کرده و با برگ آویشن یا نعنا تزئین کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

۱ ق س روغن مایع (برای چرب کردن تابه)

۱ عدد تره فرنگی متوسط

۱ عدد پیاز متوسط (خرد شده)

www.takfars.ir

۴ حبه سیر (له شده)

۱ عدد سیب زمینی بزرگ (پوست کنده و مکعبی خرد شده)

۴۵۰ گرم نخود فرنگی تازه

۲عدد قرص عصاره سبزیجات

۱ دسته کوچک آویشن تازه

۳ /۱ پیمانه پنیر خامه ای و کمی بیشتر جهت سرو

کمی برگ آویشن جهت سرو

کمی نمک و فلفل

آموزش پخت کتلت با سویا و سبزیجات تازه
  1. بهترین نکات و دستور پخت برای شله زرد نذری

  2. آموزش پخت کباب کوبیده مثل روستوران ها در خانه

  3. کدام غذاهای ایرانی در کل جهان طرفدار دارند

  4. نکته های مخصوص آشپزی برای پخت غذاهای خوشمزه

  5. طعم دادن به غذاها با مواد طبیعی و خانگی

  6. نحوه پخت کیک اسفنجی با دستور مخصوص سرآشپز

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات