تک فارس

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

محصولات جدید

محصولات معتبر قیمت ۱۰۹۰۰۰ تومان

رینگ لایت سلفی موبایل

محصولات معتبر قیمت ۷۹۰۰۰ تومان

اسپیکر بلوتوثی قابل حمل MG2

محصولات معتبر قیمت ۲۹۰۰۰ تومان

کیف رولی لوازم آرایش Roll N Go

محصولات معتبر قیمت ۶۹۰۰۰ تومان

کیف پول و موبایل میلانو

تک فارس
آشپزی

طرز پخت بادمجان شکم پر به روش اصیل ترکیه ای

image طرز پخت بادمجان شکم پر به روش اصیل ترکیه ای

۱. فر را روشن کنید و تا دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با فویل یا کاغذ روغنی بپوشانید و با یک قاشق روغن زیتون کف آن را چرب کنید.

۲. بادمجان ها را بشویید و پوست آن ها را بصورت راه راه بگیرید. کلاهک بادمجان ها را جدا نکنید. یک شکاف عرضی در بادمجان ها ایجاد کنید.اما مراقب باشید که بادمجان از پشت پاره نشود. کمی نمک داخل شکاف و روی بادمجان ها بپاشید و آن ها را به مدت ۳۰ دقیقه داخل صافی قرار دهید.

به گزارش آکاایران: ۳. با دستمال بادمجان ها را خشک کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید. سینی را ۲۰ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده است قرار دهید؛ تا زمانیکه پوست بیرونی بادمجان ها خشک و چروکیده شود. بادمجان ها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید.

۴. در این فاصله ۲ قاشق روغن زیتون را در ماهیتابه بزرگی بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید. سپس فلفل دلمه ای خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کنید. حدود ده دقیقه سبزیجات را تفت دهید و هرازگاهی هم بزنید تا کاملا نرم شوند. با کمی نمک و فلفل، سبزیجات را مزه دار کنید. سپس گوجه خرد شده، زیره، رب گوجه و جعفری خرد شده را به ترکیب اضافه کنید. سبزیجات را به مدت ۵ دقیقه بپزید و هم بزنید تا عطر زیره و سایر سبزیجات بلند شود.

تکفارس آی آر

۵. حرارت فر را به ۱۸۰ درجه سانتیگراد کاهش دهید. بادمجان ها را داخل سینی فر بچینید بطوریکه شکافی آنها رو به بالا باشد. با قاشق از ترکیب سبزیجات داخل شکاف بادمجان ها بریزید. به همین ترتیب تمام بادمجان ها را با مواد پر کنید. باقیمانده روغن زیتون را روی بادمجان ها بریزید. ۲ قاشق غذاخوری آب داخل سینی فر بریزید و سینی را به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس بادمجان ها را از فر خارج کنید و بصورت گرم سرو کنید.

مواد لازم:

بادمجان ۶ عدد

روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری

پیاز قرمز خرد شده ۲ عدد متوسط

www.takfars.ir

سیر ریز خرد شده ۴ حبه

جعفری تازه و خرد شده ۳ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای سبز خرد شده ۱ عدد

گوجه خرد شده ۴ عدد

پودر زیره سبز ۱ قاشق چایخوری

رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

  1. آموزش دان کردن ذرت و بلال در سه سوت به راحتی
  2. چطور با پلوپز ته چین خوشمزه مرغ درست کنیم
  3. تزیین جدید و بامزه سالاد الویه به شکل خرگوش خندان جدید
  4. طرز تهیه و خواص کامل چای دارچین برای بدن
  5. آموزش پخت کیک با نوتلا
معنی جفت شدن ساعت و دقیقه در زمان های مختلف چیست

مطالب محبوب

محصولات جدید

محصولات معتبر قیمت ۱۰۹۰۰۰ تومان

رینگ لایت سلفی موبایل

محصولات معتبر قیمت ۷۹۰۰۰ تومان

اسپیکر بلوتوثی قابل حمل MG2

محصولات معتبر قیمت ۲۹۰۰۰ تومان

کیف رولی لوازم آرایش Roll N Go

محصولات معتبر قیمت ۶۹۰۰۰ تومان

کیف پول و موبایل میلانو

مطالب پربازدید