طرز تهیه کیک لیمویی خوشمزه و مجلسی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز تهیه کیک لیمویی خوشمزه و مجلسی

image طرز تهیه کیک لیمویی خوشمزه و مجلسی

کیک لیمویی

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . سه عدد قالب گرد ۲۰ سانتی را چرب کرده آرد پاشی کنید و کناری بگذارید .

شکر ، آرد کیک ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک ، تخم خرفه و هل را با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ ، دوغ کره ، روغن ، وانیل و رنده پوست لیمو را مخلوط کنید .

تکفارس آی آر

مواد مرطوب را کم کم به مواد خشک اضافه کرده هم بزنید یکدست شود .

آب داغ را اضافه کرده مخلوط کنید .

خمیر را بین سه قالبی که آماده کرده بودید تقسیم نموده و به مدت ۲۵ – ۲۸ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر بیرون بیاورید و ۱۰ دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتد سپس روی توری سیمی برگردانید تا به دمای اتاق برسد .

مواد لازم برای کیک لیمویی

شکر

www.takfars.ir

۱ و سه چهارم فنجان

آرد کیک

۲ و نیم فنجان

بکینگ پودر

۲ ق چ

جوش شیرین

نصف ق چ

نمک

۱ ق چ

تخم خرفه

تک فارس

۱ و نیم ق چ

هل

نصف ق چ در صورت تمایل

تخم مرغ

۲ عدد

دوغ کره

۱ فنجان

روغن مایع

نصف فنجان

عصاره وانیل

T A K F A R S

۱ ق چ

رنده پوست لیمو

۱ عدد

آب جوش

سه چهارم فنجان

طرز تهیه کشک لیمو

اب لیمو ترش ، رنده پوست لیمو ، زرده تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بگذارید و حدود ۶ – ۸ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شده و به پشت قاشق بچسبد سپس از روی حرارت برداشته و کره را اضافه کرده مخلوط نمایید و رویش را پوشانده در یخچال بگذارید سرد شده غلیظ تر شود .

مواد لازم برای کشک لیمو

آب لیمو ترش

یک چهارم فنجان + ۱ ق غ

تک فارس www.takfars.ir

رنده پوست لیمو

نصف ق غ

زرده تخم مرغ

۳ عدد

شکر

نصف فنجان + ۲ ق غ

کره

۴ ق غ

طرز تهیه آیسینگ مرنگ

سفیده تخم مرغ و شکر را مخلوط نموده روی حرارت بخار آب هم بزنید تا شکر حل شده و سفیده داغ شود . سفیده ها را از روی حرارت برداشته با سرعت بالا هم بزنید تا فرم گرفته و درخشان شود . نمک و وانیل را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود .

تکفارس

مقداری کرم کره ساده در قیف ریخته و لایه های کیک را دور گیری کنید و وسطشان را با کشک لیمو پر کنید و لایه ها را روی هم گذاشته و تمام سطح کیک را با مرنگ پوشانده و تا حد امکان با کاردک صاف کنید و با استفاده از مشعل آشپزخانه با فاصله حدودا ۲۰ سانتی رویش را برشته کنید و بلافاصله سرو نمایید .

مواد لازم برای آیسینگ مرنگ

سفیده تخم مرغ

۳ عدد بزرگ

شکر

سه چهارم فنجان

نمک

۱ پینچ

عصاره وانیل

نصف ق چ

takfars.ir

آموزش پخت غذای خوش رنگ هویج پلو مجلسی
  1. مدل های شیک و مجلسی تزیین کتلت برای مهمانی بچه ها

  2. عکس و اسم خوشمزه ترین دسرهای دنیا

  3. آموزش درست کردن چوب شور خوشمزه در خانه

  4. طرز تهیه دسر و شیک مجلسی با آناناس

  5. آموزش پخت کیک موزی گردویی در خانه

  6. نحوه پخت کیک اسفنجی با دستور مخصوص سرآشپز

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات