ابتدا سیب زمینی رو توی آب نمک زده بجوشونید تا بپزه. اگه نخودها تازه هستن اون ها رو کمی بجوشونید تا نرم بشن. اگه نخود یخ زده استفاده میکنید بزارید یخشون باز بشه.

image طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

اسفناج ها رو توی آب داغ به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بجوشونید. بعد آبکش کنید و سریع به آب سرد منتقل کنید. دوباره آبکش کنید. با این کار رنگ اسفناج ها عوض نمیشه.

image طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

اسفناج ها رو خورد کنید.

image طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

۱ قاشق چای خوری روغن توی تاوه بریزید و اسفناج ها، نخود و نمک رو توی تاوه بریزید.

image طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

مواد رو حسابی توی روغن هم بزنید تا آب مواد کاملا کشیده و کاملا خشک بشه. این کار به مدت ۳ الی ۴ دقیقه طول میکشه. البته بستگی به مقدار آب باقی مونده توی مواد داره. سپس گشنیز و زردچوبه رو اضافه کنید (اضافه کردن زردچوبه اختیاری هست) و هم بزنید. بعد بزارید مواد سرد بشه.

image طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

فلفل سبز تند و زنجبیل رو داخل ظرف مخلوط کن بریزید.

image طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

سپس کمی با مخلوط کن آسیاب کنید. دوباره اسفناج و نخود رو اضافه کنید و مخلوط کنید.

image طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

سیب زمینی های پخته رو رنده کنید و سبزیجات آسیاب شده، پودر هل، ادویه، پودر انبه، آرد نخودچی، آرد سوخاری و نمک رو به سیب زمینی ها اضافه کنید.

image طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

همه مواد رو خوب هم بزنید و بچشید. اگر احساس کردید نمک یا پودر انبه بیشتری می خواد اضافه کنید. اگر هم احساس کردید مواد کمی شل هست آرد سوخاریاضافه کنید.

image طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

کف دست ها رو چرب کنید و مواد رو به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدوم از اون ها رو گرد کنید و با کف هر دو دست پرس کنید تا مثل تصویر صاف بشه.

image طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

۱ الی ۲ قاشق چای خوری روغن داخل تاوه نچسب بریزید. وقتی روغن داغ شد دو تا ازکتلت ها رو توی تاوه بزارید و بزارید سرخ بشه تا کمی زیر کتلت ها قهوه ای رنگ بشه. این کار به مدت ۲ الی ۳ دقیقه طول میکشه.

image طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

دوباره کتلت ها رو برگردونید و بزارید طرف دیگه شون هم سرخ و مایل به قهوه ای رنگ بشه.

image طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

کتلت ها رو به بشقاب انتقال بدید و با سس کچاپ میل کنید.

مواد لازم:

۲ پیمانه اسفناج

۲ عدد سیب زمینی متوسط پخته شده

¾ پیمانه نخود سبز تازه یا یخ زده

۱ عدد فلفل سبز تند خرد شده

½ قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده یا رنده شده

۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده

اندکی زردچوبه

اندکی پودر هل

¼ قاشق چای خوری ادویه مخلوط

¾ قاشق چای خوری پودر انبه

۲ و ½ قاشق غذاخوری آرد نخودچی (یا پودر سوخاری، یا آرد ذرت یا آرد جو)

۳ قاشق غذاخوری پودر سوخاری

نمک به مقدار کافی

تک فارس » آشپزی » طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج