طرز تهیه کامل مارمالاد پرتقال

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز تهیه کامل مارمالاد پرتقال

image طرز تهیه کامل مارمالاد پرتقال

پرتقال ها را پوست کنده و پره پره کنید. حالا پره ها را نیز پوست کنده و مغز آنها را به دقت جدا کنید. مغز پرتقال های پوست کنده را درون مخلوط کن ریخته و کاملا له کنید. پرتقال های له شده را روی شعله تند گاز قرار دهید و شکر را به آن اضافه کنید. یادتان باشد باید مدام آن را هم بزنید تا ته نگیرد. ورقه های ژلاتین را درون یک کاسه آب ولرم خیس کنید و وقتی پرتقال ها قوام آمد، ژلاتین را به مواد درون ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بعد از یک دقیقه مارمالاد حاضر است. آن را از روی شعله بردارید و بعد از اینکه کمی سرد شد درون ظرفی ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم

*پرتقال ۴ عدد

تکفارس آی آر

*شکر ۱/۵ پیمانه

*ورقه ژلاتین ۲ عدد

*آب به میزان لازم

آجیل را چطور باید و کجا نگهداری کنید تا خراب نشود
  1. نحوه درست کردن سوهان قم در خانه به سادگی و بهداشتی
  2. ترفندهای پختن شیرینی ترد و تازه برای عید
  3. چطور با آرد ذرت شیرینی خوشمزه درست کنیم
  4. آموزش پخت سوپ ساده و مقوی پیاز
  5. آموزش پخت غذای مقوی برای بچه ها شیرپلو با مرغ
  6. آموزش نحوه پخت چیکن پیتزاپن خانگی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات