image طرز تهیه کامل مارمالاد پرتقال

پرتقال ها را پوست کنده و پره پره کنید. حالا پره ها را نیز پوست کنده و مغز آنها را به دقت جدا کنید. مغز پرتقال های پوست کنده را درون مخلوط کن ریخته و کاملا له کنید. پرتقال های له شده را روی شعله تند گاز قرار دهید و شکر را به آن اضافه کنید. یادتان باشد باید مدام آن را هم بزنید تا ته نگیرد. ورقه های ژلاتین را درون یک کاسه آب ولرم خیس کنید و وقتی پرتقال ها قوام آمد، ژلاتین را به مواد درون ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بعد از یک دقیقه مارمالاد حاضر است. آن را از روی شعله بردارید و بعد از اینکه کمی سرد شد درون ظرفی ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم

*پرتقال ۴ عدد

*شکر ۱/۵ پیمانه

*ورقه ژلاتین ۲ عدد

*آب به میزان لازم

تک فارس » آشپزی » طرز تهیه کامل مارمالاد پرتقال