طرز تهیه کامل مارمالاد پرتقال

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز تهیه کامل مارمالاد پرتقال

image طرز تهیه کامل مارمالاد پرتقال

پرتقال ها را پوست کنده و پره پره کنید. حالا پره ها را نیز پوست کنده و مغز آنها را به دقت جدا کنید. مغز پرتقال های پوست کنده را درون مخلوط کن ریخته و کاملا له کنید. پرتقال های له شده را روی شعله تند گاز قرار دهید و شکر را به آن اضافه کنید. یادتان باشد باید مدام آن را هم بزنید تا ته نگیرد. ورقه های ژلاتین را درون یک کاسه آب ولرم خیس کنید و وقتی پرتقال ها قوام آمد، ژلاتین را به مواد درون ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بعد از یک دقیقه مارمالاد حاضر است. آن را از روی شعله بردارید و بعد از اینکه کمی سرد شد درون ظرفی ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم

*پرتقال ۴ عدد

تکفارس آی آر

*شکر ۱/۵ پیمانه

*ورقه ژلاتین ۲ عدد

*آب به میزان لازم

ترشی رنگارنگ برای تزیین سفره مهمانی
  1. آموزش نحوه درست کردن شیرینی پسته ای با عکس
  2. آموزش درست کردن کیک نمکی مخصوص در خانه
  3. آموزش درست کردن سالاد سیب زمینی با سس مخصوص سیر
  4. طرز تهیه کباب کوبیده مخصوص یونانی
  5. آموزش پخت کاپ کیک رنگی با شکلات
  6. شیک ترین تزیینات برنج برای مهمانی ها

مطالب پربازدید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب محبوب