طرز تهیه چیپس خرما جای قند مضر

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز تهیه چیپس خرما جای قند مضر

image طرز تهیه چیپس خرما جای قند مضرپروتئین موجود در ۱۰۰ گرم چیپس خرما ۲۰ تا ۵۰ درصد است، ۵۰ میلی گرم فسفر و ۸۹ میلی گرم منیزیم دارد، دارای ۶/. میلی گرم ویتامین B۲ و ۳. /. میلی گرم ویتامین B۱ می‌باشد و مقدار آهن و ویتامین C، ۱۰۰ گرم چیپس خرما ۲٫۶ میلی گرم است.

چیپس خرما دارای ارزش غذایی بالایی است و بیماران دیابتی که به علت داشتن قند در رنج هستند می‌توانند از این محصول استفاده کنند. چیپس خرما دارای ماندگاری بالا و بدون هسته است.

چیپس خرما برای استفاده با چای به جای قند و جهت طبخ انواع کیک‌ها و غذا‌ها (عدس پلو) مناسب است و سرشار‌ از ویتامین، املاح می‌باشد.جایگزین مناسبی به جای قند همراه چای می باشد.

طرز تهیه چیپس خرما خانگی

مقداری خرمای خشک (بدون شیره) که شسته و کاملا خشک شده را از هسته جدا کنید با قیچی به قسمت های کوچک تقسیم کرده و درمقدار خیلی کمی شکر و حدود یک لیوان آرد بغلتانید

تکفارس آی آر

آموزش قدم به قدم پخت پای شکلاتی خانگی با عکس
  1. طرز تهیه قورمه جگر در خانه
  2. طرز تهیه یخمک انبه برای بچه ها
  3. آموزش پخت ته دیگ های شیک و طرح دار برای مهمانی رسمی
  4. آموزش پخت کباب تابه ای دورنگ مجلسی
  5. طرز تهیه دسر شیک ترایفل کدو بادام کاراملی
  6. عکس تزیین سالاد اویه شکل جزیزه نخل

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات