image طرز تهیه پودینگ توت فرنگى

۱ – ظرف موردنظر را چرب کنید.

۲ – در ظرف دیگری توت‌فرنگی ، زردآلو یا آلوی خردشده، شکر آسیاب شده، آبلیمو و ۲۵ گرم از آرد را با هم مخلوط کنید.

۳ – این مخلوط را با قاشق در ظرف چرب شده قرار دهید.

۴ – مابقی آرد را با شکر و بیکینگ‌پودر در ظرفی بریزید.

۵ – تخم‌مرغ زده شده، شیر و کره ذوب و خنک شده را اضافه کرده و همگی را آرام مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.

۶ – قاشق، قاشق خمیر را روی مخلوط بگذارید تا تقریبا روی آنها پوشانده شود.

۷ – پودینگ را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا پف کند و طلایی شود.

۸ – این پودینگ را گرم با خامه سرو کنید.

مواد لازم

توت‌فرنگی: ۵۰۰ گرم

زردآلو یا آلوی بدون هسته: ۲۰۰ گرم

شکر آسیاب شده: ۱۰۰ گرم

آب لیموترش: به میزان لازم

آرد: ۲۵۰ گرم

شکر: ۷۵ گرم

بیکینگ‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ: یک عدد، زده شده

شیر پرچرب: ۱۵۰ میلی‌لیتر

کره: ۷۵ گرم، ذوب شده و خنک شده

خامه برای تزیین

تک فارس » آشپزی » طرز تهیه پودینگ توت فرنگى