طرز تهیه پودینگ توت فرنگى

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز تهیه پودینگ توت فرنگى

image طرز تهیه پودینگ توت فرنگى

۱ – ظرف موردنظر را چرب کنید.

۲ – در ظرف دیگری توت‌فرنگی ، زردآلو یا آلوی خردشده، شکر آسیاب شده، آبلیمو و ۲۵ گرم از آرد را با هم مخلوط کنید.

۳ – این مخلوط را با قاشق در ظرف چرب شده قرار دهید.

۴ – مابقی آرد را با شکر و بیکینگ‌پودر در ظرفی بریزید.

تکفارس آی آر

۵ – تخم‌مرغ زده شده، شیر و کره ذوب و خنک شده را اضافه کرده و همگی را آرام مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.

۶ – قاشق، قاشق خمیر را روی مخلوط بگذارید تا تقریبا روی آنها پوشانده شود.

۷ – پودینگ را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا پف کند و طلایی شود.

۸ – این پودینگ را گرم با خامه سرو کنید.

مواد لازم

www.takfars.ir

توت‌فرنگی: ۵۰۰ گرم

زردآلو یا آلوی بدون هسته: ۲۰۰ گرم

شکر آسیاب شده: ۱۰۰ گرم

آب لیموترش: به میزان لازم

آرد: ۲۵۰ گرم

شکر: ۷۵ گرم

بیکینگ‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ: یک عدد، زده شده

شیر پرچرب: ۱۵۰ میلی‌لیتر

کره: ۷۵ گرم، ذوب شده و خنک شده

تک فارس

خامه برای تزیین

طرز پخت تارت خوشمزه سیب زمینی گیاهی و سالم
  1. آموزش درست کردن و تزئین زیبای سالاد به شکل ایستاده جدید
  2. تصویری تزیین سالاد به شکل تپه با گوجه فرنگی ریز و هویج
  3. آموزش پخت مرغ به سبک کشور ترکیه ای
  4. طرز تهیه سالاد رژیمی سیب زمینی شیرین با سس سرکه انبه
  5. چطور مثل سیب سرخ کرده های رستوران ها درست کنیم
  6. آموزش تهیه درسر تابستانی و خوشمزه با توت فرنگی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات