طرز تهیه نان تافتون خانگی
ابتدا مایه خمیر، پودر قند و شیر ولرم را با هم مخلوط کرده و در جای گرمی به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.
سپس آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم الک کرده در یک کاسه بریزید و بعد ماست و مایه خمیر را به آن بیفزایید.
سپس ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید و روی سطح آردپاشی شده به مدت ۴ ساعت خمیر را استراحت دهید.
به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته و گرد کرده، آن را با وردنه باز کنید تا به شکل دایره درآید. با یک چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد کنید و خمیر را درون تابه ای که با قلم مو چرب کرده اید بیندازید تا دو طرف آن پخته شود.
تکفارس آی آر
نان حاضر است.
مواد لازم
آرد: ۳۵۰ گرم
بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
نمک:یک قاشق چای خوری
www.takfars.ir
ماست: ۱۵۰ میلی لیتر (۱۰ قاشق سوپ خوری)
مایه خمیر: یک قاشق سوپ خوری
پودر قند: یک و نیم قاشق چای خوری
شیر ولرم: ۱۵۰ میلی لیتر