طرز تهیه مارمالاد آلو قرمز

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز تهیه مارمالاد آلو قرمز

image طرز تهیه مارمالاد آلو قرمز

▪ آلو قرمز را در غذاساز بریزید و هم بزنید تا پوره شود سپس آن‌ را از صافی رد کنید. پوره آلو قرمز را به‌همراه شکر و چوب دارچین در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به‌مدت ۳۰ دقیقه به‌آرامی بجوشد و غلیظ شود.

▪ در اواخر پخت، نشاسته ذرت را با یک قاشق سوپ‌‌خوری آب سرد مخلوط کنید سپس آن را به مارمالاد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مارمالاد غلیظ شود. چوب دارچین را از مارمالاد خارج کنید.آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

مواد لازم

آلو قرمز (بدون هسته) ۵۰۰ گرم

تکفارس آی آر

شکر ۷۵۰ گرم

چوب دارچین ۱ تکه

نشاسته ذرت ۲ قاشق چای خوری

این خوراکی ها را قبل پختن نباید شست
  1. طرز پخت نان سالم و بهداشتی در خانه
  2. طرز تهیه خورش ترش مرغ با گوجه سبز
  3. آموزش درست کردن کیک توت فرنگی
  4. طرز پخت غذای مورد علاقه بچه ها کتلت ماهى کنجدى
  5. دستور پخت بوقلمون برگر مخصوص یونان
  6. تصاویر خلاقانه ترین تزیین های هندوانه برای شب یلدا

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات