image طرز تهیه سوپ خوشمزه برای مهمانی رسمی

در تهیه یک سوپ داغ و خامه‌ای حتماً از سس سفید استفاده کنید. با ریختن سس سفید در سوپ آن را به غذایی کامل تبدیل کنید. ابتدا سس را درست کنید و با مایع اصلی سوپ، سبزیجات، نشاسته و پروتئین آرام بپزید.

و برای یک سس سفید خوش مزه به مراحل زیر توجه کنید

یک قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه آب کنید.

▪ ۵/۱ قاشق چای‌خوری آرد به آن اضافه کنید و درحالی‌که مرتب به هم می‌زنید، مخلوط را روی حرارت بپزید تا خمیری شود.

یک فنجان شیر داغ را آرام‌آرام به مخلوط اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. شیر داغ راحت‌تر مخلوط می‌شود. می‌توانید از شیر سرد هم استفاده کنید.

اگر خواستید تغییراتی در غلظت سس سفید ایجاد کنید: برای سس سفید رقیق، کره و آرد را به‌اندازه یک قاشق غذاخوری از هر کدام با یک فنجان شیر مخلوط کنید. برای سس سفید غلیظ، کره و آرد را به‌اندازه ۲ قاشق غذاخوری از هر کدام با یک فنجان شیر مخلوط کنید. همان‌طور که غلظت سس سفید را تغییر می‌دهید، در مزه آن‌هم تغییراتی ایجاد کنید: بعد از تفت دادن و درآوردن سبزیجات از قابلمه، کمی روغن در آن بریزید و سس سفید را درست کنید. سس طعم و بوی سبزیجات را می‌گیرد. می‌توانید برای سوزاننده کردن طعم سس از پنیرهای سوئیسی و یا سوئدی استفاده کنید. مجبور نیستید فقط شیر به کار ببرید. به‌جای آن خامه و یا مخلوط شیر – خامه به نسبت مساوی بریزید. یا می‌توانید فقط از آب گوشت استفاده کنید.