طرز تهیه سس پاستای ایتالیایی سس آلفردو

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز تهیه سس پاستای ایتالیایی سس آلفردو

image طرز تهیه سس پاستای ایتالیایی سس آلفردو

در یک تابهٔ مناسب، خامه و کره را می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شوند و شروع به حباب زدن کند. حرارت را تا آخرین حد کم می کنیم و می گذاریم به آرامی تا زمان استفاده گرم بماند.

سس آلفردو یک سس خوشمزهٔ ایتالیایی و مناسب برای انواع پاستا می باشد. این سس را بیشتر با پاستای فتوچینی درست میکنند و در کنار آن میگو و یا فیله مرغ کبابی نیز می گذارند. ولی این سس به تنهایی نیز غذای مناسبی برای گیاهخواران می باشد.به جای ۱ عدد حبهٔ سیر از ۲ قاشق غذا خوری پودر سیر هم می توانید استفاده کنید. اما عطری که حبهٔ سیر به غذا شما می دهد بهتر از پودر آن است. بسته به دلخواه به جای کره از روغن زیتون هم می توانید استفاده کنید. برای تزیین سس آلفردو از ریحان تازه یا جعفری استفاده کنید که به جلوه و مزهٔ غذای شما می افزاید. با این مقدار مواد برای ۴ نفر می توانید یک پاستای خوشمزه درست کنید. این سس در ۳۰ دقیقه به همراه پاستا آمادهٔ سرو است.

مواد لازم برای سس آلفردو

خامهٔ غلیظ ¾ ۱ پیمانه

تکفارس آی آر

کره ۶ قاشق غذاخوری

حبهٔ سیر ۱ عدد

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

معرفی و طرز تهیه سالاد های پروتئینی خوشمزه و بدون مرغ و ماهی
  1. نکته های مفید و خواندنی درباره سس کچاپ

  2. طرز تهیه سس خانگی و خوشمزه لازانیا

  3. چطور اسپاگتی با سس مخصوص ایتالیایی درست کنیم

  4. آموزش پخت بال مرغ با سس مخصوص

  5. طرز تهیه سالاد رژیمی سیب زمینی شیرین با سس سرکه انبه

  6. آموزش درست کردن مافین کوفته قلقلی با سس مارینارا

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات