image طرز تهیه سالاد مخصوص سیب زمینی

در این دستور سالاد سیب‌ زمینی سالم و خامه‌ ای، ماست جایگزین نصف مایونز می‌ شود و سیب‌ زمینی به‌ همراه پوست به‌ کار می رود تا فیبر و پتاسیم غذا افزایش یابد.این گیاهان به سالاد سیب‌ زمینی، یک طعم تازه و معطر می‌ دهند. شما می‌ توانید از سایر گیاهان موردعلاقه‌ تان نیز استفاده کنید.

▪ مناسب برای ۱۰ نفر

۱۳۲ کالری

▪ زمان آماده سازی

۰ دقیقه

▪ زمان پخت

۵ دقیقه

▪ مواد لازم

یب‌ زمینی یک کیلوگرم

نمک سه‌ چهارم قاشق چایخوری

مایونز نصف فنجان

ماست ساده‌ نصف فنجان

پیاز یک‌ چهارم فنجان

خردل۲ قاشق غذاخوری

فلفل نصف قاشق چایخوری

مخلوط گیاهان ۱ فنجان

پیازچه ‌۲ عدد

کیپر ۲ قاشق غذاخوری

مراحل پخت

۱.در یک قابلمه‌ بزرگ که که روی آن سبد بخارپز قرار داده‌اید، ۲-۵ تا ۵ سانتی‌ متر آب بریزید و آن را به جوش بیاورید.

سیب زمینی‌ ها را اضافه کرده، روی آن را بپوشانید و ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا نرم شوند. آنها را در یک لایه روی سینی فر لبه‌ دار پخش کنید و یک چهارم قاشق چایخوری نمک روی آن بپاشید. اجازه دهید ۱۵ دقیقه خنک شود.

▪ در این حین، مایونز، ماست، پیاز، خردل، فلفل و نصف قاشق چایخوری نمک باقی‌ مانده را در یک کاسه‌ بزرگ باهم مخلوط کنید.

سیب‌ زمینی، گیاهان، پیازچه و کیپر را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. آن را در دمای اتاق سرو کنید یا تا زمانی که خنک شود، در یخچال قرار دهید.