طرز تهیه سالاد مجلسی پانزانلا

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز تهیه سالاد مجلسی پانزانلا

image طرز تهیه سالاد مجلسی پانزانلا

یک سالاد خوشمزه و سالم که در ایتالیا پرطرفدار است و مطمئنم که شما هم از آن خوشتان می‌آید. ابتدا نان‌ها را داخل فر می‌گذاریم تا برشته شود. در ظرف گودی تمام مواد را با هم مخلوط کرده رویش را با سلفون می‌بندیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا طعم‌ها با هم آمیخته شود.

هنگام سرو سالاد، نان‌ها را اضافه کرده و به آرامی هم می‌زنیم و آن را با زیتون تزئین می‌کنیم

مواد لازم

نان تست مکعبی‌شده ۳۰۰گرم

تکفارس آی آر

سرکه بالزامیک دو قاشق غذاخوری

روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زیتون بی دانه به میزان لازم

گوجه‌فرنگی درشت خردشده ۷۰۰ گرم

خیار متوسط و فلفل دلمه ای و پیاز قرمز کوچک از هر کدام یک عدد

www.takfars.ir

سیر یک حبه

آموزش پخت خوراک قارچ با مرغ
  1. آموزش پخت غذای مکزیکی ناچوی مرغ با سس مخصوص
  2. آموزش پخت کیک زبرا خوشمزه و مجلسی مخصوص سرآشپز
  3. چکار کنیم سبزیجات سالاد و غذا خوشمزه تر شوند
  4. راز های آشپزی بهتر که سرآشپز به شما یاد خواهد داد
  5. نکته های کلیدی برای پخت غذاهای خوشمزه
  6. چه روغنی برای پخت غذا سالم تر است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات