image طرز تهیه سالاد سلامت سالاد کرفس

یکی از مهم‌ترین نکته‌ها، تامین آب مورد نیاز بدن هنگام روزه داری است.

برای تامین آب مورد نیاز بدن باید مواد غذایی مصرف شوند که سرشار از آب بوده و به‌تدریج در بدن هضم و جذب شده و نیاز بدن به آب را تامین کنند. از سوی دیگر به دلیل کاهش یک وعده غذایی در طول روزه‌داری،‌ باید با تغذیه مناسب در دو وعده باقی مانده نیاز بدن به املاح و ویتامین‌های ضروری تامین شود.

▪ مواد لازم (برای ۴ نفر)

کرفس: یک عدد

سیب‌زمینی استامبولی: ۳۰۰ گرم

روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری

آب لیموترش تازه: یک‌سوم فنجان

زیره: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سالاد کرفس و سیب‌زمینی

کرفس حاوی ۹۵ درصد آب است. علاوه بر اینکه سرشار از فیبر است و مانع ابتلا به یبوست می‌شود. کرفس یکی از منابع غنی کلسیم است.

کرفس را بشویید. سپس شاخه‌های تازه آن را جدا کرده و به صورت هلالی خرد کنید. سیب‌زمینی استامبولی را با پوست بخارپز کنید. بگذارید سیب‌زمینی‌ها سرد شوند. آنها را هم خرد کرده و به کرفس اضافه کنید.

اکنون آب‌لیمو، ‌روغن زیتون و زیره را مخلوط و به کرفس و سیب‌زمینی اضافه کنید. این مواد را هم بزنید تا سالاد حاضر شود. این نکته را هم فراموش نکنید که برگ کرفس را هم به سالاد اضافه کرده و فقط به ساقه کرفس بسنده نکنید.