image طرز تهیه دسر شکلاتی با آرد و پودر فندق

▪ کره نرم شده و پودر قند را داخل کاسه ای با همزن برقی بزنید تا نرم و کرمی شود.

▪ آرد برنج، آرد گندم، پودر دارچین و پودر فندق را درون کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. سپس آن را قاشق قاشق به مخلوط کره و پودر قند اضافه کرده و به وسیله دست مخلوط کنید تا خمیری یکدست حاصل شود.

▪ با استفاده از وردنه ای خمیر را درون سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، به ضخامت ۵ میلی متر (۰.۵ سانتی متر) باز کنید. بعد سینی را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا خمیر سفت شود.

▪ با قالب های دلخواه روی خمیر برش بزنید. بعد آن را درون سینی فر که از قبل با مقداری روغن مایع چرب و کاغذ روغنی انداخته شده، بچینید.

▪ سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پخته و زیر آن طلایی رنگ شود. بعد شیرینی را از فر خارج کنید تا خنک شود.

▪ شکلات تخته ای را درون ظرفی ریخته و روی بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود. بعد آن را به وسیله قاشقی به شکل دلخواه بمالید و فندق را روی آن بپاشید.

کوکیز فندقی یک دسر شکلاتی است که با آرد و پودر فندق تهیه میشود.

مواد مورد نیاز:

آرد گندم (الک شده): ۳۰۰ گرم

آرد برنج: ۲ ق س

پودر قند: ۸۰ گرم

کره (نرم شده): ۲۵۰ گرم

پودر دارچین: یک دوم ق چ

پودر فندق: ۸۰ گرم

شکلات تخته ای: ۱۰۰ گرم

تک فارس » آشپزی » طرز تهیه دسر شکلاتی با آرد و پودر فندق

همچنین بخوانید