طرز تهیه ترافل بادام زمینی خوشمزه و مقوی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز تهیه ترافل بادام زمینی خوشمزه و مقوی

image طرز تهیه ترافل بادام زمینی خوشمزه و مقوی

• اطراف یک قابلمه را چرب کنید و سپس شکر ، شیر خشک و کره را در قابلمه ریخته روی حرارت متوسط به بالا بگذارید تا به جوش آیند سپس حرارت را روی متوسط گذاشته و حدود ۱۲ دقیقه هم بزنید تا کهربایی شود .

• قابلمه را از روی حرارت برداشته و مارشمالو و کره بادام زمینی و وانیل را اضافه کرده هم بزنید و بهمدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال بگذارید خنک شود و به قدری غلیظ شود که قالب زده شود .

• با اسکوپ(قاشق گرد مخصوص بستنی) از مواد برداشته و به اندازه ی توپ هایی ۲ و نیم سانتی گرد کرده روی سینی ای که با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید و ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید سرد شوند .

• شکلات و روغن صاف را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکلات ذوب شود . ترافل ها را در یک لحظه در شکلات ذوب شده فرو برده و تکان دهید اضافه شکلات بریزد و روی توری سیمی که با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید و در صورت تمایل مقداری بادام زمینی خرد شده رویشان بپاشید و بگذارید شکلات کاملا خودش را بگیرد .

تکفارس آی آر

• ترافل ها را در ظرفی دربسته بدون نفوذ هوا بچینید و بینشان کاغذ روغنی بگذارید و تا ۲ هفته در یخچال نگهداری نمایید .

مواد لازم

شکر

۲ فنجان

شیر خشک

www.takfars.ir

۱۵۰ گرم

کره تکه شده

نصف فنجان

مارشمالو کوچک

۲ فنجان

کره بادام زمینی

سه چهارم فنجان

وانیل

نصف ق چ

نمک

تک فارس

۱ پینچ

شکلات خرد شده

۳۶۰ گرم

روغن صاف

۲ ق غ

بادام زمینی ریز خرد شده

در صورت تمایل

لیست کامل خوراکی هایی که می توان فریز کرد و یا نمی توان
  1. آموزش تهیه پنیر مخصوص بادام
  2. جدیدترین مدل های تزیین حلیم افطاری
  3. آموزش پخت و تزیین حلوای موزی
  4. آموزش پخت بال کبابی به روش های خوشمزه
  5. تصویری تزیین سالاد کاهو مربعی شکل با تخم مرغ و سبزیجات
  6. آموزش درست کردن ترشی تابستانی گوجه سبز

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات