طرز تهیه تبوله غذای خوشمزه عربی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز تهیه تبوله غذای خوشمزه عربی

image طرز تهیه تبوله غذای خوشمزه عربی

بلغورها را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش بخیسانید.

آب انار، آب لیمو، روغن زیتون، پودر گشنیز و زیره سبز را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.

گردوها را تفت داده و خرد کنید. پیازچه ها را نازک خرد کنید. جعفری خرد شده، گردو، پیازچه، نعناع خرد شده و سس انار را به مواد بالا اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. روی سالاد را با دانه های کاج تفت داده شده تزیین نمایید.

مواد لازم برای تبوله سوریه ای

تکفارس آی آر

بلغور ۱۳۵ گرم (¾ پیمانه)

گردو ۹۰ گرم

دانه کاج ۴۵ گرم (¼ پیمانه)

نعناع تازه ¼ پیمانه

آب جوش ۲۵۰ میلی لیتر (۱ پیمانه)

www.takfars.ir

آب انار ۸۰ میلی لیتر (۱/۳ پیمانه)

پیازچه ۴ عدد

جعفری ۱ دسته بزرگ

آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

پودر زیره سبز ۱ قاشق چای خوری

پودر گشنیز ۱ قاشق چای خوری

نکات تکمیلی در مورد تبوله

تبوله جزو غذای ملل – عربی میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه

تک فارس

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۵ دقیقه میباشد .

تبوله را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

خلاقیت های دیدنی برای تزیین هندوانه در مهمانی ها
  1. آموزش درست کردن توپک سیب زمینی مخصوص بچه ها
  2. آموزش پخت مرغ با سس میوه مخصوص
  3. چطور بوی غذای مانده و زباله ها را در آشپزخانه نابود کنیم
  4. آموزش کامل و عکس به عکس با توضیحات پخت ته چین بادمجان
  5. نحوه پخت غذا با سبزی اسفناج
  6. آموزش پخت سوپ خوش رنگ لبو قرمز

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات