طرز تهیه اسکالوپ مرغ
پنیر، زیتون، فلفل، کیپر، پوست لیمو و روغن زیتون را در کاسهای بریزید و با هم مخلوط کنید. آنگاه به کمک چاقوی تیز، شکافی در یک طرف سینههای مرغ ایجاد کنید تا مانند پاکت باز شوند. سپس با مواد فراهم کرده درون این شکافها را پر کنید و با خلال دندان ببندید. حالا سینههای مرغ پر کرده را در کیسهی نایلونی دارای زیپ قرار دهید و مخلوط روغن زیتون، آبلیمو و فلفل لیموئی را رویش بریزید. اکنون در کیسه را محکم ببندید و اندکی آن را تکان دهید تا سینههای مرغ با این مواد مخلوط شود. سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه تا دو ساعت در یخچال نگه دارید. اینک سینههای پرکردهی مرغ را روی توری چربکردهی کبابپز یا منقل بگذارید و هر طرفش را به مدت تقریبی ۸ دقیقه یا تا زمانیکه برشته و طلائی رنگ شوند، کباب کنید. آنگاه اسکالوپ را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید و میل کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
▪ پنیر سفید (فتا) » ۱۸۰ گرم
▪ زیتون بیهسته و خردکرده » ۲ قاشق سوپخوری
تکفارس آی آر
▪ فلفل سیاه » یکدوم قاشق چایخوری
▪ کیپر » ۱ قاشق سوپخوری
▪ پوست لیموی رندهکرده » ۱ قاشق چایخوری
▪ روغن زیتون » ۲ قاشق چایخوری
مواد لازم برای آماده کردن مرغ
www.takfars.ir
▪ سینهی مرغ بدون پوست و استخوان » ۴ عدد
▪ روغن زیتون » ۶۰میلیلیتر(یکچهارم پیمانه)
▪ آبلیمو » ۱ قاشق سوپخوری
▪ فلفل لیموئی » (Lemon Pepper)2 قاشق چایخوری