image روش پخت آش رشته اصیل آذری

تمام حبوبات، جو، کلم و هویج را به همراه سبزی آش می پزیم. پس از نیم پز شدن، نیمی از پیاز داغ و مقداری سیر و نعنا داغ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد. بعد از جا افتادن، رشته آش را افزوده و باقی پیاز داغ و روغن را اضافه می کنیم و تا زمان جا افتادن رشته روی شعله گاز می گذاریم.

طرز تهیه آش رشته آذری + دستور طبخ آش رشته آذری

مواد لازم برای آش رشته آذری :

سبزی آش پاک شده یک کیلوگرم

رشته آش ۴۰۰ گرم

نخود، لوبیا چیتی و عدس پخته روی هم یک و نیم پیمانه

جو پخته شده یک پیمانه

هویج رنده شده یک پیمانه

کلم برگ خرد شده دو پیمانه

پیاز داغ نصف پیمانه

نعنا و سیر داغ به میزان لازم

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

روغن دو قاشق غذاخوری

تک فارس » آشپزی » روش پخت آش رشته اصیل آذری