روش پخت آش رشته اصیل آذری

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش پخت آش رشته اصیل آذری

image روش پخت آش رشته اصیل آذری

تمام حبوبات، جو، کلم و هویج را به همراه سبزی آش می پزیم. پس از نیم پز شدن، نیمی از پیاز داغ و مقداری سیر و نعنا داغ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد. بعد از جا افتادن، رشته آش را افزوده و باقی پیاز داغ و روغن را اضافه می کنیم و تا زمان جا افتادن رشته روی شعله گاز می گذاریم.

طرز تهیه آش رشته آذری + دستور طبخ آش رشته آذری

مواد لازم برای آش رشته آذری :

سبزی آش پاک شده یک کیلوگرم

تکفارس آی آر

رشته آش ۴۰۰ گرم

نخود، لوبیا چیتی و عدس پخته روی هم یک و نیم پیمانه

جو پخته شده یک پیمانه

هویج رنده شده یک پیمانه

کلم برگ خرد شده دو پیمانه

www.takfars.ir

پیاز داغ نصف پیمانه

نعنا و سیر داغ به میزان لازم

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

روغن دو قاشق غذاخوری

آموزش پخت غذای مجلسی و سریع کباب تندوری
  1. توصیه های سرآشپز برای پخت قیمه نذری خوش طعم و رنگ
  2. چطور معجون عالی در خانه درست کنیم
  3. طرز تهیه ساندویچ شیک شاورما مکزیکى
  4. آموزش نحوه صحیح پاک کردن میگو در خانه
  5. آموزش کامل پخت قلیه ماهی اصیل جنوب
  6. آموزش پخت غذایی خوشمزه و ساده به نام اشکنه

مطالب پربازدید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب محبوب