روش مخصوص سرآشپز برای درست کردن مربای سیب

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش مخصوص سرآشپز برای درست کردن مربای سیب

image روش مخصوص سرآشپز برای درست کردن مربای سیب

سیب‌ها را پوست کنده و خرد می‌کنیم (برای اینکه سیب‌ها موقع پوست کندن تیره نشوند در ظرف آبی نصف استکان سرکه می‌ریزیم و سیب‌ها را در داخل آن خرد می‌کنیم) سیب‌ها را در ظرفی می‌ریزیم و حدود ۴ -۵ لیوان آب (طوری که روی سیب‌ها را بگیرد) می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا سیب‌ها کمی پخته شود. بعد سیب‌ها را در صافی می‌ریزیم و آب سیب را با شکر مخلوط می‌کنیم و دو سه جوش می‌دهیم، سپس سیب‌ها را داخل شربت ریخته و می‌گذاریم شربت مربا قوام بیاید، سپس گلاب و آب لیمو را اضافه می‌کنیم و بعد از چند جوش مربا را از روی آتش بر می‌داریم.

مواد لازم برای تهیه مربای سیب

۱ کیلو سیبا کیلو شکر

۱/۲ استکان گلاب

تکفارس آی آر

۳ قاشق غذاخوری آبلیمو

آموزش پخت غذای ایتالیایی استرامبولی
  1. آموزش حرفه ای درست کردن شکلات شکل برگ درختان
  2. راهکارهای تشخیص زعفران تقلب و زعفران اصل
  3. چطوری با لبو ته چین خوشمزه درست کنیم
  4. چطور سوپ پیاز فرانسوی بپزیم
  5. آموزش استثنایی بحت ماهی سالمون آسیایی
  6. آموزش درست کردن موز شکلاتی عصرانه مقوی مخصوص بچه ها

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات